algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:

«És un dia important per al ciclisme i per a Mallorca»


José Miguel Echávarri es mostrava ahir molt il·lusionat després de l'acte de signatura de l'acord que fa néixer de manera oficial l'equip ciclista Illes Balears-Banesto. El director tècnic del nou conjunt va dir que es tractava d'un moment «molt important» per al ciclisme espanyol i per a les Illes Balears. Echávarri assegurà que havia recordat el moment en què Banesto va agafar el relleu de Reynolds, ara fa catorze anys, en el qual també hi era present. «Ha estat un moment emcionant, perquè a més les coses ens han sortit molt millor del que teníem previst des de tots els aspectes; treballarem en una illa meravellosa, amb uns corredors de qualitat i gràcies a uns patrocinadors que ja ens han demostrat que ens fan costat totalment».

El màxim responsable de l'equip Banesto va aprofitar el moment per fer un ràpid cop d'ull en el que ha estat més d'una dècada de patrocini per part del grup bancari, i on el seu equip ha donat dos dels ciclistes espanyols més importants de tots els temps, Perico Delgado i Miguel Indurain. Després d'admetre que «en el món de l'esport en general tot funciona a base de líders i grans estrelles», José Miguel Echávarri va dir que «després d'Indurain el llistó va quedar molt alt i és cert que tots tenim, i més encara els aficionats, la necessitat que surti un nou ídol que ens torni a donar una gran empenta». Segons el màxim responsable del nou conjunt balear, això podria ocórrer aquesta mateixa temporada, ja que «tenim entre nosaltres tot un seguit de ciclistes d'alt nivell que estan a punt d'explotar» i que, segons Echávarri, fa innecessària la contractació d'una «estrella», «perquè estic segur que naixerà d'entre els que ja tenim al nostre equip».

El director tècnic de l'Illes Balears-Banesto va reconèixer que la propera temporada requerirà d'un temps d'adaptació a les «noves circumstàncies», però al mateix temps es mostrà confiat que l'equip «ocupi dins el grup gran internacional el lloc que es mereix». «Quan un canvia de pis, necessita un cert temps d'aclimatació, però tenim material humà suficient com perquè el canvi no afecti el nostre rendiment com a conjunt», conclogué.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.