algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

El Mallorca està a l'espera de Camerun

Se sap que Etoo serà convocat per a la Copa Àfrica i es negociarà perquè no se'n vagi un mes


La qualitat de Samuel Etoo ha estat determinant a l'hora de sortir l'equip de les posicions de descens. El davanter camerunès se supera a cada partit i s'ha convertit en l'únic jugador que fins el moment ha gaudit de tots els minuts de Lliga, i s'ha convertit en la referència de tot l'equip. Des del club, emperò, són conscients que les dates del partit de la Copa d'Àfrica ja estan més a prop -del 24 de gener al 14 de febrer-, i temen que l'equip pugui patir d'«Etoo-dependència» i notar en excés la baixa de l'africà quan aquest sigui convocat per disputar l'esmentat torneig. Per això, es mantenen a l'espera de rebre els propers dies el fax de la selecció camerunesa, en el qual els sol·liciten el jugador per intentar arribar a un acord i evitar perdre el seu davanter estrella durant un mes i mig.

Tot i que encara no hi ha res oficial, tot apunta que Etoo s'hauria de desplaçar fins a Tunis, seu de la present edició de la competició, el dia 20 de gener com a mínim per poder preparar el primer partit de Camerun contra Algèria, que es disputarà el dia 25. Etoo és també una peça indiscutible en la seva selecció i, en cas que Camerun, que parteix com a una de les favorites per revalidar el seu títol, arribi a la fase final, Luis Aragonés no comptarà amb el jugador fins el partit contra l'Osasuna, ja que per jugar contra l'Albacete Etoo hauria de fer un esforç en principi innecessari -el partit de Lliga és just un dia després de la final.

Així mateix, Etoo es perdria els primers cinc partits de la segona ronda si Camerun juga la final, els quals serien Racing, Saragossa, Ahtletic, Sevilla i Albacete, i potser l'Espanyol a Montjuïc (el dia quatre de gener) si Camerun no vol atendre a cap raó.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.