algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín: 10°
10°

Villar: «Amb la victòria hem fet feliços a milions de persones»

El president de la RFEF es mostrà molt satisfet amb la feina de Sáez

Àngel María Villar, president de la Federació Espanyola de Futbol, va declarar ahir que amb la classificació de l'equip espanyol per a l'Eurocopa de Portugal s'«havia fet feliços a milions de persones», i va reiterar l'oferta de renovació per al seleccionador espanyol, Iñaki Sáez. «Avui (ahir per al lector) som portada en tots els diaris i hem fet feliços a milions de persones. S'ha d'agrair als jugadors i al seleccionador espanyol el fet que hàgim guanyat la classificació i per això em sent molt orgullós d'ells. Ha estat una gran feina de dos anys», va declarar clarament satisfet.

El president del futbol espanyol no va poder evitar continuar parlant sobre el mateix assumpte. En aquest sentit, va afegir que «he tingut moltes satisfaccions com a president de la RFEF i avui (ahir per al lector), com tots els espanyols, estic feliç i esperançat amb la nostra selecció. Ahir (per dimecres) vàrem guanyar un partit difícil de vèncer i a més a més, amb brillantor», va dir. Villar, que en tot moment es va mostrar molt satisfet amb la feina realitzada per Iñaki Sáez, va reiterar públicament l'oferta de renovació al seleccionador.

«Sempre que hi ha una classificació tan brillant oferesc la renovació al seleccionador», va observar. El president de la RFEF també va parlar sobre el Secretari d'Estat per a l'Esport, Juan Antonio Gómez Angulo, i va comptar una petita anècdota sobre això. «Vull agrair i felicitar el Secretari d'Estat que ha estat en gairebé tots els partits de la selecció. L'anècdota és que per un partit en què no hi és present, l'acabam perdent. «A veure si tenim sort i podem ser campions d'Europa dins d'uns mesos, va finalitzar Àngel Villar.

Per la seva part, Iñaki Sáez es mostrà ahir feliç i satisfet per la classificació d'Espanya per a l'Eurocopa i declarà que «no depenc de la premsa, només de la Federació Espanyola de Futbol, encara que com a seleccionador m'agradaria que s'aprofundís més en les crítiques i que s'argumentassin bé».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.