algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
16°

Els jugadors internacionals s'incorporaran demà a l'equip


Els tres jugadors internacionals que resten per incorporar-se a l'equip mallorquinista -Nené, Leo Franco i Ligüera-, tenen previst integrar-se demà a la disciplina vermellenca i estar així a punt per jugar davant de la Reial Societat si Luis Aragonés ho creu oportú.

Dels tres jugadors, l'absència més important és la del porter argentí, qui en un principi està previst que s'incorpori a l'expedició directament a Sant Sebastià. Fonts del club no sabien ahir precisar l'hora d'arribada dels altres dos jugadors, tot i que en un principi s'espera que arribin a Mallorca i es desplacin amb l'equip a terres donostiarres.

Així, Nené té pràcticament assegurada la seva plaça entre els devuit jugadors convocats, mentre que Ligüera podria quedar-se a Palma en no comptar amb gaire confiança de Luis Aragonés.

D'altra banda, els convocats emprendran el viatge cap a Sant Sebastià demà dematí a les 11.40 h, de manera que avui realitzaran el seu darrer entrenament a la Ciutat Esportiva Antonio Asensio.

Així mateix, la presència del jugador camerunès Samuel Etoo, que no s'ha pogut entrenar amb l'equip durant la setmana, i de David Cortés, qui ahir protagonitzà l'ensurt de la sessió en patir un fort cop a la cama, està totalment garantida en estar ambdós ja plenament recuperats.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.