algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
17°

Iñaki Sáez: «Hem d'anar a guanyar»

Es mostrà confiat que no apaguin la calefacció

Iñaki Sáez, seleccionador espanyol, es mostrà ahir confiat en el joc net de la Federació Noruega i entén que la calefacció de l'Ullevaal Stadium es mantindrà encesa a les pròximes hores. «Ja ens havien avisat que podia nevar, és normal a Noruega. Manejàvem aquesta opció, però en arribar i no veure res...», digué. «Noruega és un país molt avançat, hi ha calefacció i em diuen que no es notarà gens al partit. No és problema meu si Noruega ha apagat la calefacció. A Europa volem fair play i no crec que Noruega es quedi enrere», afegí.

«La neu ni afecta ni deixa d'afectar. Estam menys acostumats però és incòmoda per als dos equips. Però repetesc que com hi ha calefacció, no crec que aquest assumpte sigui tan important. Veig la premsa noruega massa preocupada per la neu. És que no confien en el seu equip sense tenir en compte el clima?», els preguntà Sáez.

«Ens val el 0-0, però el 2-1 engana. Sortir a empatar no és norma de la casa. No va bé a Espanya. No podem descuidar-nos. Hem d'anar a guanyar. És un avantatge petit i no ens hem de confiar», prosseguí Sáez.

En termes esportius, Sáez mostrà la seva confiança en Raúl. «Tots estam d'acord que Raúl és l'home que ha de dur l'equip, imprimir caràcter a aquest tipus de partits i sempre s'ha significat, és un partit més perquè la seva llegenda augmenti», digué.

«L'estil de futbol de Noruega no li permet atacar amb molts elements, no estan acostumats. Se centren a pilota aturada, amb còrners, tretes de banda, és en aquest tipus de jugades on acostumen a marcar... Dissabte vàrem tenir ocasions per resoldre, però també vàrem cometre errades. A la jugada del seu gol no teníem cap futbolista a la zona de rebuig, i Iversen marcà», apuntà Sáez.

Respecte de l'àrbitre, el seleccionador espanyol ho té clar. «Collina està catalogat com el millor àrbitre europeu. Em deix guiar per la seva experiència...», sentencià.

Sobre el fang que podria aparèixer a la gespa en el transcurs dels noranta minuts explicà que «un futbolista sempre ha d'estar preparat per als contratemps». «S'haurà d'utilitzar més la força física, si és així apostarem per una solució molt més física a l'onze inicial, dins del que tenim».

Sáez té ultimats els detalls, fins i tot la pròrroga i els penals. «Per això els canvis aquesta vegada els he de fer tard», va dir amb ironia, davant de les últimes crítiques que ha rebut per aquest motiu. Sobre Johnsen, l'heroi a la porteria en el partit d'anada, digué que espera que no estigui tan encertat.

Respecte del futur, no dubtà a declarar-se optimista. «Si no ens classificam? No m'agrada aquest plantejament, jo sempre responc igual, pens de forma positiva i, per tant, no maneig aquesta opció. A més, no som jo qui ho ha de dir», va concloure.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.