algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
16°

Raúl: «No pens quedar-me fora de l'Eurocopa 2004»

Raúl González, davanter de la selecció espanyola, es va mostrar ahir convençut que Espanya derrotarà Noruega en l'eliminatòria de repesca de l'Eurocopa de Portugal. «No vull quedar fora de l'Eurocopa. La nostra il·lusió és fer les coses bé per dur Espanya a Portugal: tot el que no sigui arribar-hi seria una decepció enorme. Som superiors a Noruega, però ho hem de demostrar al camp», explicà.

El capità de la selecció espanyola va assegurar que la clau per afrontar el partit és que l'equip tengui «molta tranquil·litat i paciència» per aconseguir desmuntar l'entramat defensiu noruec.

«Noruega és un rival complicat pel seu estil, ja que acumularà molta de gent darrere. És una cosa que ens va malament, però sabem amb què ens enfrontam» digué Raúl. A més, subratllà la importància que l'equip sàpiga «cercar espais» en la poblada defensa nòrdica.

El davanter del Reial Madrid explicà que el seu rival «és un equip més perillós pel seu bloc que per qualsevol jugador en concret», però deixà clar que s'ha de respectar el seu estil de joc, «perquè hi han fet grans partits i poden derrotar qualsevol selecció». «Tant de bo que el partit surti rodó, amb molts de gols. Hem d'estar molt concentrats i tenir moltíssima de paciència per anar mostrant la nostra superioritat: allò més difícil serà marcar el primer», augurà.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.