algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín:

Els drets dels copropietaris del Lluís Sitjar

El judici que determinarà si tenen accés a l'estadi de Son Moix quedà ahir vist per a sentència

Vist per a sentència. Les demandes dels copropietaris de l'estadi Lluís Sitjar Adolfo Millán i Paco Ruiz, que reclamen l'accés gratuït a Son Moix per poder presenciar els partits del Reial Mallorca, quedaren ahir vistes per a sentència en el Jutjat Número 10 de Primera Instància.

L'advocat Miquel Coca, que representava Paco Ruiz, explicà que el títol de copropietat de l'estadi Lluís Sitjar reconeix la condició de soci a perpetuïtat del Reial Mallorca al seu propietari. En aquest sentit, Coca comparà la categoria de soci a l'actual d'abonat. Miquel Coca, en la seva detallada exposició, recordà que els títols de copropietat es crearen amb l'ànim de construir un nou estadi per al Mallorca i que el benefici de comprar-ne un era poder veure els partits de futbol. Davant la impossibilitat actual de compliment, Coca assenyalà que la jurisprudència del Tribuna Suprem assegura que s'ha d'oferir una prestació el més equivalent possible. Evidentment, en el cas dels copropietaris del Lluís Sitjar, la prestació més semblant és poder accedir a Son Moix per presenciar els partits del Reial Mallorca.

Així mateix, l'advocat de Paco Ruiz recordà que quan l'estadi Lluís Sitjar ha estat clausurat, els copropietaris havien pogut entrar gratuïtament. D'aquesta manera, Coca pretenia demostrar també que el títol de copropietat era equivalent al dels antics socis i actuals abonats. És a dir, que permetia l'entrada a veure els partits que el Reial Mallorca jugàs com a local, independentment del terreny en el qual jugàs.

L'advocat del Reial Mallorca Joan Buades, per la seva part, incidí a reiterar que el títol de copropietat és del Lluís Sitjar i que de cap de les maneres dóna accés al nou estadi de Son Moix.

La nota curiosa de la jornada arribà quan el mateix Joan Buades fou interrogat com a representant del Reial Mallorca, ja que, com se sap, el president Mateu Alemany es trobava de viatge amb l'equip a Copenhaguen. Fou aleshores quan Buades reiterà en distintes ocasions que el Reial Mallorca estava disposat a cedir l'administració del camp i entregar les claus als copropietaris.

El president de l'Associació de Copropietaris de l'estadi Lluís Sitjar Joan Aguiló, com també el vicepresident i portaveu Martí Mora acudiren ahir dematí fins al jutjat de Primera instància número 10, que quedà vist per a sentència.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.