algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín: 10°
11°

«Encara podem ser campions de tot»

Damià Seguí confia en els jugadors i el tècnic del Son Amar, i no renuncia a la Lliga ni a la Copa

Les dues últimes derrotes consecutives a la Lliga -davant l'Andorra i el Numància- han fet sorgir els primers dubtes en el projecte del club de voleibol Son Amar, un equip dissenyat per lluitar per la conquesta de la Lliga i la Copa del Rei.

Emperò tant l'entrenador, Ernesto Rodríguez, com el seu principal patrocinador, Damià Seguí, demanaren en declaracions a Diari de Balears un marge de confiança, amb la convicció que les coses milloraran en el futur. Malgrat tot, a ningú no escapa que Damià Seguí exterioritzà el seu descontent amb els jugadors i l'entrenador durant i després del partit disputat dissabte a Sòria, la qual cosa no féu res més que contribuir a l'enrariment de l'ambient en el si del club durant el cap de setmana.

Damià Seguí, tot i reconèixer que es disgustà amb la derrota davant el Numància, volgué llevar ahir ferro al tema i assegurà que «confii en els jugadors i en l'entrenador, i continuu pensant que tenim equip per fer campió de Lliga i Copa», emperò tot seguit matisà que «el marge de confiança no és infinit».

El tècnic del conjunt mallorquí atribuí la reacció de Seguí al fet que «és una persona molt temperamental i que viu amb gran passió el voleibol, i com a tal sempre diu el que pensa; en certa manera és normal que no li agradi perdre. A nosaltres, per la nostra banda, no ens queda més remei que acceptar les seves crítiques, que per això ell és qui posa els doblers, i intentar corregir els nostres defectes i aprendre de les errades».

Malgrat tot, Damià Seguí no acaba d'estar satisfet amb el joc del seu equip i criticà el sistema que utilitza Ernesto Rodríguez en opinar que «no jugam el joc que ens toca jugar. No tenim un sistema bo, si bé també és veritat que no hem tingut sort amb les lesions i que hem perdut davant equips molt difícils, que ara estan per sobre de nosaltres a la classificació».

Per la seva banda, l'entrenador del Son Amar es mostrà més tranquil i afirma que l'equip està en la bona línia i que els bons resultats no tardaran a arribar. «L'equip està format per jugadors molt bons i això ho sap tothom, però molts d'ells mai no havien jugat junts i un equip que jugui com un equip no es fa de la nit al dia. Per això encara és una mica prest. Estic content amb la plantilla i el treball diari és bo. En aquest sentit estic tranquil. Però cal mantenir la calma i esperar que l'equip s'acabi d'acoblar, ja que fins ara no han pogut donar tot el rendiment que s'espera del seu potencial. Estic convençut que aviat estarem al 100 per cent. La Lliga és llarga i els equips grans encara han de visitar la nostra pista», comentà Rodríguez.

El tècnic illenc reconegué que els principals defectes del joc de l'equip són el servei i la recepció. Rodríguez afirmà que «cal insistir en el treball encaminat a millorar el servei i la recepció, aspectes en els quals vàrem progressar sensiblement davant el Numància. Sobretot ens fa falta ser més agressius en el servei per fer més mal en les defenses rivals». L'ambient és una mica tens i només el temps donarà i llevarà raons.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.