algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 13°
13°

Els favorits s'imposen a la Copa d'Espanya

James CP i Goya d'Escalfí dominaren les curses de poltres de 2 anys i dels 4 anys respectivament

JAUME GOMILA. Palma.
El mes de novembre començà ahir a Son Pardo amb una variada jornada de nou corregudes i amb les proves de la novedosa Copa d'Espanya com a principal atracció.

Primer fou el torn dels poltres de dos anys en la competició patrocinada pel Ministeri d'Agricultura.

James CP confirmà la seva valuosa segona plaça en el Critèrium amb una còmoda victòria davant la resta d'adversaris. En els primers compassos fou Jaina de Font la que marcà la marxa i passà els primers 600 metres a 1.19.2. A la seva esquena es trobava en tot moment James CP. A 500 metres de meta el ritme havia disminuit i es marcà 1.21.1.

Dins el darrer revolt James CP es posà a l'altura de Jaina de Font i fou en la recta d'arribada quan marcà les diferències. James CP arribà en solitari a la meta amb una mitjana d'1.19.2 en els 1.650 metres amb Toni Frontera. Jaina de Font entrà segona a 1.19.8, menada per Guillem Andreu. Molt més lluny arribà Jack Lobell GS a 1.21.4.

Just després es corregué la Copa d'Espanya per als quatre anys. Goya d'Escafi tornà a demostrar que és l'exemplar de la promoció G-1999 que està més en forma. En la sortida ja es col·locà per davant i guià la resta de rivals. El grup anava compacte i es cobriren els primers 1.150 metres en 1.17.8 amb Goya d'Escafi davant del seu company de quadra Garçon d'Escafi al seu exterior. A 700 metres de la meta decidí atacar per l'exterior Ghost di Monmes, encara que poc després quedà fora de cursa en desmuntar-se. Goya d'Escalfi consolidà la seva posició en la darrera recta, traient uns metres al grup, i arribant la primera a meta en 1.18.0 en els 2.150 metres amb Toni Frontera en el seu sulky. La segona plaça se la disputaren Globetrotter i Guillermito Bowl, amb èxit final del primer. Ambdós cavalls marcaren un temps de 1.18.4.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.