algo de nubes
  • Màx: 20.6°
  • Mín: 12.63°
15°

La festa començà a Son Sant Joan amb una rebuda massiva

Més de 2.000 persones ovacionaren l'equip en tornar d'Alacant

J.C.Palma.
La gran celebració a la plaça de Joan Carles I va tenir un avançament a l'aeroport de Son Sant Joan. Els més impacients, uns 2.000, varen preferir anar gairebé a peu d'avió -concretament, a l'antiga terminal A- a celebrar el títol amb els seus ídols.

L'arribada de l'expedició vermellenca estava prevista per a les 19.15, però es va torbar uns tres quarts d'hora. Els aficionats, pacients, esperaren perquè volien ser els primers a veure la Copa a terres mallorquines. El trofeu va volar en el primer seient de passadís de l'avió, que venia de l'aeroport d'Alacant. Durant el vol, Marcos va signar la samarreta als seus companys.

Un cop a terra, el president, Mateu Alemany, i l'entrenador, Gregorio Manzano, agafaren el trofeu, cadascú d'una nansa, i l'oferiren als aficionats. Els jugadors, tècnics i directius començaven a tastar allò que els esperava al centre de Palma.

Els jugadors andalusos i els argentins foren els que més animaren la festa, sobretot Carlos Domínguez, que és un dels showman de la plantilla.

La celebració continuà a l'exterior de l'antiga terminal, on esperava l'autobús de dos pisos amb el sostre descobert que traslladà els jugadors cap a Ciutat. Des de dalt de l'autobús continuaren els càntics, les consignes, els himnes i els ànims d'una afició encantada amb l'equip.

La festa de l'aeroport, però, no va poder ser gaire llarga, ja que feia una bona estona que hi havia una gentada -gairebé 10.000 persones- esperant a la plaça de les Tortugues i els autocars havien de partir cap al centre de la capital.

Darrere dels autobusos oficials sortí una cinquantena de cotxes, autoritzats per la Federació de Penyes del Reial Mallorca, que formaven la comitiva oficial del trofeu.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.