algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Copa del Rei La gran festa de celebració més íntima

Els mitjans informatius no pogueren presenciar ni balls, ni càntics, ni grans discursos

Acabada la final, el president Mateu Alemany, juntament amb el consell d'administració de l'entitat, tècnics, jugadors i la cúpula directiva del Reial Mallorca celebraren el títol a l'hotel Hesperia de la Playa de San Juan. Jaume Matas, Maria Antònia Munar i Catalina Cirer, aixi com el president del Grup Serra, Pere A. Serra, no faltaren tampoc a la cita amb la tradicional festa. Fou, en tot cas, una festa quasi íntima, i a la qual els mitjans informatius just hi tingueren accés durant el seu inici.

Hi havia, lògicament, alegria, però considerant que el Mallorca mai no havia guanyat un títol com la Copa del Rei, no tingué lloc la bogeria prevista. Ni càntics, ni balls, ni grans discursos... Els expresidents Bartomeu Beltran, Miquel Dalmau i Miquel Contestí no faltaren a la celebració, convidats pel president Alemany.

La festa es perllongà durant hores i, posteriorment, un grup de jugadors, així com el president Mateu Alemany, continuaren les celebracions al port d'Alacant. L'ocasió ho requeria, la gesta era grossa... Quasi de matinada, la totalitat dels expedicionaris retornaren a l'hotel. Havien de descansar, perquè la jornada es presentava llarga. L'afició del Mallorca sí que volia festa grossa.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.