algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
15°

Manzano: «Tots els jugadors seran partíceps de l'èxit»

El màxim responsable tècnic del Reial Mallorca assegura que té l'onze inicial del tot decidit


Gregorio Manzano té clar que la totalitat de plantilla serà partícep de l'èxit que suposaria guanyar la final de la Copa del Rei, assegura que Etoo es troba molt millor que dimecres i descobreix -no és estrany- que té l'onze absolutament clar i decidit. El tècnic es mostrà, com no pot ser d'altra manera, molt satisfet que la Federació del Camerun compleixi amb el seu compromís.

«Estam realment contents que Etoo tengui el descans merescut, segons el previst i acordat amb la Federació del Camerun. Ja li he vist una altra cara, un altre semblant, respecte del que tenia dimecres abans de viatjar. Ja està mentalitzat per al partit de dissabte. Ha de descansar, ja que ha disputat molts partits els darrers dies. El Mallorca acordà no disposar d'Etoo davant el Màlaga abans de saber si aquest partit seria fonamental o no per a les aspiracions de l'equip. Les coses, en aquest sentit, van per on estava previst i pactat», assegurà.

Manzano, així mateix, explicà que veu Etoo molt millor que dimecres passat. «Abans de partir li vaig dir que si havia de viatjar amb aquesta cara, més valia que quedàs a Palma. Avui, ja l'he vist somriure», digué. Interrogat sobre la convocatòria de devuit jugadors, mentre que Alcaraz ha desplaçat tota la plantilla, justificà la seva decisió argumentant que era millor per a la feina.

«Em sembla fenomenal el que ha fet Alcaraz i també el que he decidit jo. Hi ha devuit convocats com és habitual en tots els partits, perquè crec que per la manera de treballar vint-i-set persones serien massa. Tenc la idea molt clara de quin serà l'equip inicial, de qui ocuparà la banqueta, els qui seran a la grada... Tots els jugadors seran partíceps de l'èxit, però crec que per operativitat era bo que fossin devuit», indicà.

El màxim responsable tècnic assegurà també que cap dels futbolistes que ha quedat a Palma no té motius per estar ofès. «Per què algú ha d'estar ofès? A Palma s'ha arribat a dir que perquè veníem dimecres. I per què no pensau en positiu. Aquesta és la planificació que ha fet el club per guanyar la Copa. Creis que jo estic pensant en ofendre algú?», explicà.

Manzano descartà que els futbolistes, avui per avui, pateixin d'ansietat: «No hi ha ansietat, o almanco no n'he detectat. Els futbolistes estan normals, tranquils. Una altra cosa és quan s'acosti l'hora del partit. Crec que en una final no hi ha favorits. Tot va amb normalitat, com durant tota la temporada», assenyalà.

Finalment, Gregorio Manzano manifestà que confiava que la final no s'assemblàs, ni poc ni molt, als dos partits de Lliga disputats per Recreativo i Mallorca, dos partits en què no es veié bon futbol.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.