nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
17°

Nadal no s'arronsa tampoc a Wimbledon

El manacorí només necessità quatre sets per derrotar Mario Ancic en el seu debut a un Grand Slam

El tennista mallorquí Rafel Nadal, que acaba de fer 17 anys, es va classificar ahir per a la segona ronda del torneig de Wimbledon després d'eliminar el seu primeri rival, el croat Mario Ancic. Nadal es comportà molt bé sobre l'herba, com ja va demostrar l'any passat arribant a les semifinals del torneig júnior, i ara s'havia de veure el seu rendiment en el quadre sènior. La comprovació va ser ben satisfactòria, ja que el manacorí debutà amb un triomf prou clar sobre la promesa del tennis croat. Nadal guanyà en quatre sets: 6-3, 6-4, 4-6 i 6-4.

El mallorquí començà el partit amb un joc molt solvent que li va servir per endur-se els dos primers sets amb relativa comoditat (6-3 i 6-4), però es va veure sorprès en el tercer (4-6). Ara bé, després es va centrar sobre la pista i no deixà escapar les seves oportunitats en la quarta mànega, que acabaria sent la definitiva (6-4).

A partir de dimecres veurem fins on és capaç d'arribar un Rafa Nadal que no deixa de sorprendre el món del tennis amb els seus potents cops. El seu rival en segona ronda serà un britànic: Lee Childs, que va eliminar una altra de les joves figures del tennis actual, el rus Nikolai Davidenko.

En professionals, també aconseguí la classificació per a la segona eliminatòria el català Tommy Robredo, cap de sèrie número 25è del torneig, que derrotà l'argentí José Acasuso en quatre sets: 3-6, 6-3, 7-6 (8-6) i 6-4. També va tenir sort Feliciano López, que es va imposar al nord-americà Robert Kendrick, procedent de la fase prèvia. El resultat final va ser 6-3, 6-4 i 7-6 (7-4).

En el quadre femení, la bona notícia va ser Conchita Martínez Granados, que va patir per aconseguir la victòria en el primer partit de la seva carrera a Wimbledon. Va vèncer la italiana Adriana Serra Zanetti en un partit amb un marcador molt estrany: 0-6, 6-3 i 10-8. En canvi, María Antonia Sánchez Lorenzo va perdre en dos sets enfront de la tennista italiana Silvia Farina i es convertí en la primera espanyola que eliminada d'aquesta edició.

Quant a la jornada d'avui, comença la lluita pel número 1 de la Cursa de Campions. Un cop eliminat Lleyton Hewitt, Juan Carlos Ferrero i André Agassi es jugaran les seves opcions de ser número 1 mundial. El valencià s'enfronta amb el francès Lisnard, mentre que André Agassi juga amb el britànic Jaime Delgado. De la resta de la representació espanyola destaca el debut de Mantilla enfront de Niemeyer.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.