cielo claro
  • Màx: 14.96°
  • Mín: 7.61°
14°

Manzano: «L'afició mereix un comiat amb victòria»

El tècnic motiva els seus jugadors perquè «és millor arribar a la final després de guanyar un partit»


Arriba el darrer partit de la temporada a Son Moix i s'ha de combatre la falta de motivació de l'afició davant un matx que sembla intranscendent just abans de la final de la Copa del Rei. Gregorio Manzano, que podria dirigir el seu darrer partit en Lliga amb el Mallorca, va donar ahir uns quants arguments per demostrar que no es tracta d'un partit de tràmit.

«No és el mateix presentar-se a la final amb una victòria que amb una derrota, la qual cosa provocaria molts dubtes», explicà el tècnic, que va destacar la importància de preservar els jugadors en perfectes condicions per a la final: «Sobretot hem de procurar que no hi hagi cap contratemps. Té més importància això que qualsevol resultat contra el Màlaga».

L'andalús desitjà oferir una victòria a l'afició perquè «enguany s'ho mereix més que mai», perquè l'equip ha perdut molt punts a Son Moix. «Almanco intentarem igualar la puntuació que hem aconseguit fora de casa», digué. «El partit servirà així mateix per intentar que alguns jugadors que no foren a Huelva perquè tenien molèsties gaudeixin de minuts de competició abans d'arribar a la final», afegí el tècnic.

Aquest pot ser, a més, un partit de comiats. El problema és que ni els mateixos interessats sabran en aquell moment que s'estan acomiadant de l'afició perquè no hi ha ningú que tingui clar encara si quedarà o partirà, començant pel tècnic: «No sé qui ha de continuar, ni tan sols sé si continuaré jo, i per això l'alineació no estarà condicionada, sinó que estarà adequada per guanyar aquest partit».

«L'única excepció és Javier Olaziola», matisà el tècnic, que podria donar uns minuts al basc després de sis mesos de baixa: «Serà un premi per a ell, però també ho serà per a tot l'equip mèdic, que durant sis mesos ha fet feina per recuperar-lo».

L'entrenador del Reial Mallorca va tenir unes paraules per a Samuel Etoo, que està triomfant a la Copa de les Confederacions, després de marcar el gol de la victòria del Camerun contra el Brasil. «Va ser un gran gol», declarà Manzano, qui explicà que havia enviat un missatge al davanter per felicitar-lo: «Me'l va contestar enviant una abraçada per a tothom».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.