algo de nubes
  • Màx: 20.11°
  • Mín: 13.93°
20°

Mallorca i Recreativo escalfen motors

Ambdós encaren el partit d'avui amb la Lliga com a escenari però amb la final de Copa en ment

81682
Carlos podria disputar el seu darrer partit com a titular amb el Mallorca, mentre que Fernando Niño torna a l'equip. | T.M.


Reial Mallorca i Recreativo de Huelva s'enfronten avui (21.00 hores) al Nuevo Colombino en un partit estrany que tindrà la Lliga com a escenari però durant el qual ambdues plantilles, com també sengles aficions, pensaran en la final de Copa.

El partit, a més a més, tindrà una forta càrrega emotiva per al conjunt local, que s'acomiadarà de la seva afició i que per tant cercarà regalar-los la seva darrera victòria com a amfitrions a la màxima categoria del futbol espanyol. El Mallorca, emperò, no els regalarà res, ja que tot i no viatjar amb tota la seva artilleria, els de Gregorio Manzano aspiren a sumar els tres punts, que els permetrien continuar tenint opcions a la sisena posició si l'Athletic de Bilbao travela.

Gregorio Manzano ha decidit reservar per a aquest partit cinc dels seus jugadors titulars. És el cas de Leo Franco, que arribà a Mallorca dijous vespre després de viatjar a Corea amb la selecció argentina i a qui el tècnic ha optat per donar descans; de Miquel Àngel Nadal, que ja comença a notar l'acumulació de partits; Walter Pandiani, que recaigué en una antiga lesió del lligament col·lateral intern de genoll esquerre; Àlvaro Novo, amb molèsties per una contusió lumbar que ja li impediren finalitzar el darrer partit de Lliga davant del Rayo a Son Moix; i Ariel Ibagaza, amb una elongació al solear esquerre, que és la màxima preocupació de l'entitat mallorquinista, ja que es desconeix si es recuperarà a temps per a la final de Copa.

Cinc peces bàsiques de l'esquema de Gregorio Manzano al llarg de la temporada que es quedaran a casa aquest cap de setmana, sense que això signifiqui, tal com recordà el mateix tècnic, que rebutgen la victòria: «Els que viatgen ho fan per guanyar, perquè seria molt dolent que l'Athletic caigués i nosaltres no lluitàssim per endur-nos els tres punts de Huelva», manifestà divendres Manzano.

D'aquesta manera, l'alineació titular representarà importants novetats, amb el retorn de Fernando Niño a l'onze després de la seva lesió, com també de Carlos Domínguez a la punta d'atac i d'Alejandro Campano a la banda dreta de la línia ofensiva. Igualment, Miki, que segellà una excepcional actuació al Camp Nou davant del Barça, tindrà una nova oportunitat avui sota els pals, mentre que Marcos i Lozano repetiran al doble pivot.

S'han quedat fora de la convocatòria Turu Flores, amb molèsties lleus, i Biagini, que pateix contractura al genoll esquerre i que s'espera que estigui a punt pel darrer matx de Lliga.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.