nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
15°

El Mallorca torna amb 14.300 entrades

El club n'aconsegueix 400 més de Madrid i no descarta fer-se amb les que li sobrin a la RFEF


El Reial Mallorca té a la seva disposició 14.300 entrades per a la Copa del Rei. Els representants del club balear desplaçats ahir a Madrid, a la seu de la Reial Federació Espanyola de Futbol, tornaren a Palma amb 400 entrades més de les previstes i no descarten aconseguir-ne algun centenar més. De moment, uns 600 aficionats que ja tenen passatge per viatjar a Elx el pròxim 28 de juny es poden quedar sense la seva entrada per a la final.

El director de Relacions Externes del Reial Mallorca, Joan Frontera, i el responsable de les taquilles del club vermellenc, Pep Calvo, es desplaçaren ahir fins a Madrid per recollir les entrades però no serà fins avui quan arribin a Palma. El club té previst obrir les taquilles de Son Moix a partir d'aquest pròxim divendres perquè els aficionats que tenen ja feta la seva reserva per a la final puguin canviar-la per l'entrada. De totes maneres el Reial Mallorca ho confirmarà durant la jornada d'avui a través dels mitjans de comunicació o de la seva pàgina web (www.rcdmallorca.es).

Ara, els grans esforços del Reial Mallorca se centraran en satisfer la demanda dels 600 aficionats que han quedat sense entrada, fet pel qual intentaran aconseguir les que sobrin a la RFEF pels seus compromissos. En aquest sentit, el director de Relacions externes del club vermellenc deia ahir que «com a club hem fet tot el que ha estat en la nostra mà per aconseguir més entrades. Ho hem aconseguit i ha estat molt complicat. En un breu període de temps la federació espanyola es posarà en contacte amb nosaltres i ens dirà si podem comptar amb una major xifra per tal de cobrir la demanda existent».

Els representants del Recreativo de Huelva també varen ser ahir a Madrid, on recolliren 14.182 entrades per a la final. Així mateix, el cap d'Administració del club andalús, Manuel Pedraza, i el responsable de Relacions externes, Bernardo Lafuente, varen ser els encarregats que finalment anaren a la Federació Espanyola de Futbol.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.