algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
16°

Fernando Talens convoca eleccions

Els clubs de Mallorca deixaren sense legitimitat els assembleistes actuals ahir al Prínceps d'Espanya

Fernando Talens comunicà ahir als clubs de Mallorca que sol·licitarà de manera inmediata a la Conselleria de Benestar Social la convococatòria d'eleccions. El president de la junta gestora de la Federació Balear de Futbol explicà que aquestes no es podran dur a terme abans del 25 de juliol i reiterà, una vegada més, el seu compromís perquè sigui el món del futbol qui elegeixi els seus legítims representants.

Talens assegurà que l'article 43 del Decret de federacions faculta la Conselleria per nomenar una junta gestora. Manifestà, també, que la falta de reconeixement de la Federació Espanyola de Futbol els provoca dificultats de gestió, per afegint que «jo no puc ni vull ser cap obstacle per als vostres interessos». Respecte de l'assemblea de la Federació convocada per al pròxim dia 21 afirmà que és irregular, ja que just l'ha convocada un sol directiu i el reglament federatiu deixa clar que han de ser un mínim de tres.

La reunió de clubs de futbol de Mallorca no va ser, ni de lluny, una bassa d'oli, ja que també s'hi deixaren sentir algunes veus properes a Antoni Borràs del Barrio. L'assembleista Antonio Girón, com també el president del Sant Francesc Paco Martínez, s'endugueren les esbroncades més sonores del vespre quan justificaren que la Federació Espanyola hagi deixat d'enviar la subvenció als clubs de les Illes Balears. Així mateix, la pràctica totalitat dels clubs va deixar clar que no dóna gens de legitimitat als assembleistes actuals.

Girón hagué d'escoltar com li retreien que no s'havia convocat mai els clubs per escoltar el seu parer. La batalla, emperò, no ha acabat, perquè no seria estrany que els assembleistes impugnassin la covocatòria electoral. En tot cas, ahir va quedar clar que els clubs de futbol de l'Illa són partidaris d'unes eleccions lliures i democràtiques, i que rebutgen la convocatòria d'assemblea del pròxim 21 de juny.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.