nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
15°

Beckham serà blaugrana si venç Laporta

El Manchester confirmà l'acord amb el candidat, però tot està supeditat a la voluntat del jugador

Joan Laporta, candidat a la presidència del FC Barcelona, va celebrar ahir l'acord aconseguit pel seu grup amb el Manchester United pel traspàs del migcampista anglès David Beckham, acord confirmat pel club anglès i que està supeditat al triomf electoral de Laporta i a l'acord d'aquest amb Beckham, i va assegurar que el fitxatge va «per bon camí» i que no tem els moviments del Reial Madrid per tal d'aconseguir l'estrella anglesa.

A quatre dies de la cita electoral, Laporta aprofità la posada en escena de l'exatleta Martín Fiz com a futur responsable de la secció d'atletisme del Barça per llegir el comunicat difós a la pàgina web del Manchester, en què el club va anunciar que acceptarà l'oferta per Beckham si Laporta surt elegit president i aconsegueix un acord amb el jugador. També va expressar la seva confiança a tancar l'operació en les converses amb l'agent del futbolista i Beckham.

«Confio en el coneixement de la nostra gent i de moment les coses van per bon camí», va dir Laporta, després d'haver subratllat que «el primer era complir amb la normativa FIFA que insta a aconseguir un acord primer amb el club, que és el que tenim ara, i ara toca parlar amb el jugador». En aquest sentit, el responsable de l'àrea esportiva de la candidatura, Sandro Rosell, va explicar que el jugador és actualment de vacances i que serà al seu retorn, dissabte vinent, «quan reprendrem les negociacions», va assenyalar.

Efectivament, la pàgina web del Manchester confirmava ahir amb el text següent, respecte dels contactes amb Laporta, que: «El Manchester United confirma que representants del club s'han reunit amb Laporta, candidat a la presidència. D'aquestes reunions ha resultat una oferta per al traspàs de David Beckham al FC Barcelona. Aquesta oferta està subjecta a una sèrie de condicions, que Laporta resulti triat president i que s'arribi a un acord amb Beckham en el seu contracte personal», indica el comunicat.

El Manchester United confirmà així mateix que, «en cas que es compleixin aquestes condicions, l'oferta seria acceptada». Malgrat totes aquestes informacions, el jugador es mostrà sorprès per l'acord i manifestà la seva «decepció» perquè la seva persona era utilitzada com a arma electoral. A més, i sempre mitjançant la seva empresa de representació, SFX, el capità de la selecció anglesa «no té cap intenció de reunir-se amb Laporta o els seus representants».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.