algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.54°
17°

Simoni guanya sense problemes

L'italià Garzelli i l'ucraïnès Popovych completaren el podi del Giro

L'italià Gilberto Simoni, de l'equip Saeco, va aconseguir la victòria absoluta a la 86 edició del Giro d'Itàlia després de disputar-se la vigèsima primera i darrera etapa, una contra rellotge individual de 33 quilòmetres en la qual es va imposar l'ucraïnès Serguei Honchar (De Nardi).

Un triomf que no va ser cap sorpresa, ja que l'ucraïnès és un dels millors en aquesta especialitat i el seu rival més directe, l'espanyol Aitor González (Fassa), guanyador de l'anterior crono no va tenir el seu dia i va haver de conformar-se amb el tercer lloc, ja que fou superat pel seu company, l'italià Marzio Bruseghin.

Una jornada que no tenia major història que conèixer qui seria el guanyador de l'etapa, ja que la general estava decidida a causa de la diferència del primer, de l'italià Gilberto Simoni amb relació als seus més directes rivals.

Simoni, vencedor del Giro 2001, comptava amb una renda de vuit minuts d'avantatge sobre Grazielli.

Garzelli, guanyador del Giro 2000, vencedor en aquesta edició d'una etapa i líder durant tres dies, es feia amb el segon lloc. Així, la general final quedava amb Simoni al front seguit de Garzelli i l'ucraïnès Popovych.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.