nubes dispersas
  • Màx: 19.48°
  • Mín: 13.93°
19°

El Manacor perd i es complica l'ascens

Els locals encaixen una nova derrota davant un Àguilas molt més segur en atac

RAMÓN MANZANO. Manacor.
Partit vital per als dos equips que hi havia damunt el camp de Na Capallera, ja que ambdós conjunts venien de perdre els seus dos primers enfrontaments de la Lligueta d'ascens a Segona Divisió B.

El matx va començar amb uns tímids atacs per part d'ambdós conjunts, en un continu duel entre la defensa i la davantera. Finalment fou l'equip visitant el que obrí el marcador per mitjà del seu jugador Antonio Díaz.

Al minut 28, el Manacor hauria pogut empatar el partit, però Tomás, tot sol davant Linares, va enviar l'esfèric fora. Els dos equips es tenien molt de respecte, però finalment el conjunt que fou menys dolent s'endugué els tres punts que realment importaven.

El Manacor va disposar de diverses ocasions en aquesta primera part per tal d'empatar el partit, però la brillant actuació que durant els 90 minuts va tenir l'exmanacorí Linares ho va impedir.

A la segona part, el Manacor va sortir disposat a cercar l'empat, tanmateix la mala fortuna s'acarnissà amb ell, ja que Martorell, que havia entrat al minut 75, fou expulsat per doble cartolina al 84 en veure dues targetes grogues un poc rigoroses.

Amb aquest resultat, a l'equip manacorí se li posen les coses molt malament per ascendir, però no a l'Àguilas, que encara té opcions per poder pujar de categoria. La nota negativa fou la lesió del jugador Tomàs, que hagué d'abandonar el partit al minut 65 a conseqüència d'una entrada fortuïta.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.