muy nuboso
  • Màx: 11.83°
  • Mín: 7.77°
12°

Europa contra la permanència, a Son Moix

El Mallorca es juga les darreres opcions a la Uefa, mentre el Rayo pot dir adéu a la Primera Divisió

83492
Tot i la darrera derrota davant del Sevilla, el vestidor mallorquinista respira optimisme en tenir la permanència assegurada.


El Reial Mallorca rep avui (19.00 PPV) el Rayo Vallecano a l'estadi de Son Moix en el que pot ser el seu darrer cartutx per poder seguir lluitant per les posicions que donen dret a la Uefa en aquest final de Lliga.

El conjunt de Gregorio Manzano serà l'amfitrió d'un partit en què l'ambició per convertir-se en equip europeu es posarà a prova davant l'ànsia de supervivència d'un equip que podria iniciar el camí de tornada cap a Madrid amb el bitllet ja a Segona Divisió.

A banda de continuar amb opcions per poder assaltar la sisena plaça de la Lliga, quelcom bastant difícil després de la derrota diumenge davant del Sevilla (1-3), els mallorquinistes es juguen avui també l'orgull de netejar la seva mala imatge com a conjunt local.

En aquest sentit, els homes de Gregorio Manzano suspiren per regalar a la seva afició dues victòries en els dos darrers enfrontaments que li resten a casa -el d'avui diumenge davant del Rayo Vallecano i el del proper dia 22 davant del Màlaga-, i poder treure's l'espina d'haver deixat escapar a Son Moix i davant la seva gent tot l'aconseguit en els seus desplaçaments. Concretament, els jugadors vermellencs tan sols han sumat 24 punts amb la camiseta de conjunt local, una xifra que els converteix en el segon pitjor equip a casa d'una classificació que tancaria precisament el seu rival d'avui, el Rayo Vallecano.

Gregorio Manzano confia en l'efecte Ibagaza per poder aconseguir avui que els tres punts quedin a casa. «El Caño», que ha passat aquesta setmana entre cotons per una lesió a la cuixa esquerra, va ser una de les grans absències en la visita del Sevilla, deixant l'equip orfe d'idees ofensives per encarar la porteria de Notario.

Finalment, emperò, el migcampista argentí, que si no recau dilluns podria viatjar cap a Argentina per acudir a la concentració de la selecció albiceleste, pareix que s'ha recuperat a temps i ahir es va entrenar al mateix ritme que els seus companys.

Qui també ha estat cridat pel seleccionador sud-americà, Marcelo Bielsa, per la minigira asiàtica i ha estat seriós dubte tota la setmana ha estat el meta Leo Franco, qui també podrà, emperò, alinear-se avui a l'onze titular.

De la resta, només en destaca l'absència de Lozano, sancionat, a favor de Marcos, així com el retorn de Poli al lateral esquerre. Federico Lussenhoff, per la seva banda, també sortirà d'inici en no patir ja les molèsties que el varen forçar a demanar el canvi la setmana passada a la segona part del partit davant del Sevilla.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.