muy nuboso
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
13°

Seleccions autonòmiques

Tot arriba en aquesta vida, com acaben d'arribar les dates de la disputa de la primera fase del Campionat d'Espanya de seleccions autonòmiques, que disputaran Andalusia, València i Balears. Confrontació que tindrà com escenari terrenys de joc de la geografia menorquina. D'aquesta forma, segons ens va manifestar ahir el secretari general federatiu, Manolo Bosch, l'expedició balear es desplaçarà avui dijous a les 11.30 hores, i està previst el seu allotjament a l'Hotel Mirador de la ciutat menorquina. La resta de seleccions tindran establert el quarter general a l'Hotel Hamilton. Demà divendres dia 27, a partir de les 10.00 hores i les 12.00 hores del matí s'aixecarà el teló oficial, enfrontant-se els seleccionats sub 16 i sub 18 de Balears i Andalusia en el camp de l'Alaior. Dissabte dia 28 es veuran les cares Andalusia i València a l'escenari del camp del Sami de Ciutadella. Diumenge dia 29 es procedirà a la clausura de l'esmentada fase amb els partits entre Balears i la selecció valenciana en el terreny de joc del Sant Lluís.

Selecció Sub 18
Una vegada haver procedit a la composició definitiva dels dos seleccionats, el conglomerat Sub 18 ha quedat format de la següent forma: Yosef Azaroual i Guillem Martí (Alaior), Joan Barceló i José Luis Suárez (Manacor), Víctor M. Casadeus, César Collado, Miquel Manresa i Baltasar Rigo (Reial Mallorca), Antonio Delicado (Binissalem), Agustín Felipe (Isleño), Antonio Garrido i Antonio Marimón (At. Balears), Joan Guillem (Cide), Raúl Martínez (Sant Francesc), Paco Ortega (Margalidà) i Jaime Roca (Santa Ponça).

Selecció Sub 16
Bernat Alomar, Carlos Carmona, Ignacio Martínez, Joan Oller (Mallorca), Pablo Bordoy, Tomeu Dols, Xisco Jiménez, Miquel Rigo (La Salle), Miquel Domínguez, Sergio Ramírez (Campos), Juan J. Enric (Peña Orient), Biel Gost (UE Poblera), Daniel Guirao (Pla de na Tesa), Joel Márquez (Alaior), David Mateu (Estudiants), Llorenç Mesquida i José Sánchez (Manacor) i Javier Rosselló (Sant Francesc).

Comitè de Competició
Sancionar per un partit per diversos motius els jugadors: Eduardo Aljama, Sergio Barrera, Francisco Maline i Víctor Marsal (S. Eulàlia), Andrés Molina, José Fernández, Alfonso Ruiz, Francisco López (Platges de Calvià), J.A. Cantero, E. Cruz, A. Silvano (Arenal), A. Avellà (Gènova), José Aguilera, Juan Aracil i Jacob Pons (S. Rafel), Carlos Ruiz i Rafa Zamorano (At. Balears), Carlos Velasco (Peguera), Bernat Pons (Alaior), Bruno Pons (Vilafranca), Pau Daviu (Binissalem), Juan Mora i Cristobal Andreu (Montuïri), Fernando Marquès (Sp. Maonès), Javier Heredia (Eivissa), Antonio Vich (entrenador de l'Arenal) i multa econòmica al Peguera per falta de presentació de llicència d'entrenador.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.