muy nuboso
  • Màx: 11.28°
  • Mín: 7.77°
10°

Àmbit blau-i-blau

L'actualitat de Tercera Divisió, pel que fa a la nostra ciutat, de moment ha quedat centrada en l'àmbit del club de l'Estadi Balear. Al marge de la positiva reacció al campionat, existeix molt de moviment en el redol blanc-i-blau. Es pretén millorar els focus de la il·luminació elèctrica, cosa que permetrà disputar els partits en un horari una mica més acomodatiu. Igualment, és bon signe la previsió de la normalitat que comença a imperar a tots els nivells, la qual fins ara els era tan esquiva, que es confia augmentar a mesura que hagi estat culminat aquest any tan nefast que en tots els conceptes perjudicava el bon nom de la històrica entitat.

C. Federació
Verificat el sorteig corresponent als vuitens de final de la Copa Reial Federació, ens trobam que a l'At. Balears li ha correspost el potent conjunt de Segona Divisió Ciudad de Múrcia. Un equip classificat al lloc cinquè i en el qual militen alguns efectius coneguts per l'afició mallorquina, com per exemple Eduardo Serrano, un central que va deixar un bon record durant la seva etapa en el Sóller de Segona Divisió B. El partit d'anada es disputarà a Múrcia el dia 23 de gener i el de tornada, a l'Estadi Balear el dia 30. El conjunt que resulti guanyador ja tindrà possibilitats d'aconseguir el corresponent premi en metàl·lic que amb aquest fi atorga la Reial Federació Espanyola.

Memorial Miquel Salas
Serà el dia 29, aprofitant l'aturada oficial en totes les competicions, quan es posarà en marxa la disputa del II Memorial, homenatge pòstum a un dels esportistes més dedicats en cos i ànima, sense estalviar esforços ni sacrificis econòmics, tal com va ser el sempre enyorat i bon amic Miquel Salas. En la diada participaran tots els conjunts que componen el futbol base, culminada amb extraordinària confrontació entre els equips veterans del Reial Mallorca i l'At. Balears.

Constància d'Inca
Amb la victòria aconseguida diumenge passat contra l'Arenal i la carambola de la derrota del Vilafranca davant del seu acarnissat rival i veí Manacor, el quadre de Jaume Bauzà es proclamà amb tota propietat campió d'hivern de l'actual competició. Un títol que segurament voldrà ratificar el dilluns 6 de gener, festivitat dels Reis Màgics, amb motiu del partit de la jornada, que enfrontarà el Constància i l'At. Balears.

Notícies del Consell
L'actual líder de Tercera Regional, C.S. Consell, es va convertint en un dels clubs més organitzats de tot el ventall futbolístic balear. Fa pocs dies l'entitat estrenà pàgina pròpia a internet, l'adreça de la qual és la següent: http://www.cdconsell.net. Per altra banda, l'entitat ha col·laborat amb 150 euros en la campanya d'ajuda a Galícia que du a terme el BSCH.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.