algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
17°

El Pamesa guanya el torcebraç al Barça en la lluita pel lideratge

La campanya «Encistella la teva jugueta» recaptà 50.000 euros

El Pamesa València aconseguí ahir el triomf al seu feu davant un FC Barcelona que començà dominant el partit però que el regalà al darrer quart, en una jornada en què es recaptaren quasi 50.000 euros per a juguetes.

Amb el resultat de 84-74, els de Paco Olmos regalaren una victòria a l'afició, que gaudí del millor partit de la jornada. Quan falta només un matx per a l'aturada de Nadal, el conjunt txe, que s'enfrontarà al Fuenlabrada, gaudeix del lideratge en solitari.

La intensitat del duel entre Barça i Pamesa fou només igualada per l'emoció que presidí l'enfrontament entre el Breogán i el Manresa, resolt a favor dels catalans per un punt de diferència després de dues pròrrogues que injectaren un bon grapat de punts per a la campanya nadalenca destinada a la solidaritat (111-112).

Per altra banda, l'Estudiantes trencà la seva nefasta ratxa de tres derrotes consecutives apallissant el Casademont Girona (91-57) en un partit marcat per la intensitat de la seva defensa, que va aconseguir frenar en tot moment l'atac dels gironins, i un immens Felipe Reyes, autèntic dominador de la zona i bastió fonamental en la victòria de l'equip estudiantil ja que anotà 34 punts, la seva màxima marca de la temporada.

La visita del coer, el Granada, a Vitòria, com la del Càceres, antepenúltim, a la pista de l'Unicaja, acabaren com s'esperava, amb sengles victòries d'alabesos i malaguenys per 95-77 i 98-77, respectivament.

El Girona tingué la mateixa sort al Palacio Vistalegre, però l'Estudiantes no el deixà créixer al marcador (91-57). Tampoc no ho féu el Caprabo Lleida davant del Reial Madrid, que trobà moltes menys dificultats de les previstes per donar un altre cop en la seva trajectòria (89-66).

L'actualitat solidària la marcaren els 1.541 punts registrats, que es distribuiran entre hospitals i centres benèfics (18.492). Gràcies al «dau màgic», una nova iniciativa de Famosa, patrocinadora d'«Encistella la teva jugueta», en cinc dels nou partits l'anotació es multiplicà per tres i en els altres quatre per dos, la qual cosa suposa uns 29.000 euros en regals per a Galícia.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.