algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 13°
12°

El millor moment per a les vacances

La plantilla inquera gaudeix de set dies per descansar i començar amb ànims renovats la segona volta


La plantilla del Bàsquet Inca se n'ha anat de vacances. Els jugadors i cos tècnic gaudiran de set dies -dissabte tornen a la feina- en els quals intentaran recuperar-se físicament i moral d'un final d'any complicat. Durant aquests dies, de ben segur agafaran forces per afrontar la segona volta de la competició, que per als inquers s'inicia a Múrcia, dia 3 de gener.

Xavi Sastre explicava ahir que l'equip es troba en un bon moment si es tenen en compte les circumstàncies i mostrà el total convenciment que el Drac Inca abandonarà la zona perillosa de la taula perquè «la feina comença a donar els seus fruits». Respecte del darrer partit disputat per l'equip -divendres davant el totpoderós Tenerife-, Sastre manifestà que «férem un gran partit però no vàrem poder derrotar un equip que té nou jugadors de primer nivell». De la mateixa manera, el tècnic palmesà es referí al paper que jugaren els àrbitres que, sota el seu punt de vista «pogueren desequilibrar un poc la balança assenyalant personals molt rigoroses a Walls o Alzamora que hagueren de passar molts de minuts a la banqueta». No obstant això, parlar dels àrbitres no és l'estil de Xavi Sastre, el qual prefereix «meditar respecte dels errors comesos i que hem de corregir».

Demanat sobre si aquestes minivacances arriben en bon moment per a la plantilla, Sastre respongué positivament: «Tenim una sèrie de jugadors tocats i cansats. Hi ha hagut molta tensió acumulada els darrers mesos i aquest descans ens vindrà molt bé. Walls ha partit cap a Dallas i Paris a Àustria. I supòs que la resta de jugadors a les seves cases amb les respectives famílies. Reposarem forces i serà com començar de nou». «Malgrat la nostra situació a la classificació -afegí Sastrei la darrera derrota contra un dels millors equips de la Lliga, veig que en el vestidor hi ha alegria i és molt important. Quan vaig arribar, vaig trobar un vestidor derrotat però ara la gent està conscienciada que això es pot treure endavant».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.