TENERIFE90
DRAC INCA75
TENERIFE: Savane (8), Hamilton (18), Gil (14), Nacho Yáñez (5) i Rodríguez (10) - cinc inicial-, Patricio Reynés (6), Ovelleiro (2), Toledo (10), Diego Sánchez (10), Sabaté (10), Àlvaro Calvo Masa (0) i Fariña (2).
DRAC INCA: Bryant (20), Walls (10), Alzamora (2), Bulfoni (14), Leo Gutiérrez (17), -cinc inici-, Rodríguez (3), Miki López (6), Palacín (0) i Txomín López (3).
ÀRBITRES: Raúl Sanecilla, valencià, i Marc Tortella, català. Eliminaren Rocky Walls per cinc personals.
PARCIALS: 14-25; 41-36 (descans) 65-57; 90-75 (final)
INCIDÈNCIES: Uns 800 espectadors al Santiago Martín, un dels més moderns d'Espanya.

El Drac Inca va plantar cara ahir a un Tenerife líder que va fer gala d'un gran nivell de joc que li valgué la classificació per disputar la Copa Príncep d'Astúries.

El conjunt de Xavi Sastre, de la mà de Walls, Leo Gutiérrez i Bulfoni, firmà un brillant primer quart en què els jugadors locals no aconseguiren realitzar el seu joc. Al segon quart, amb Walls i Bulfoni a la banqueta, el Tenerife reaccionà i, gràcies al seu domini en l'aspecte rebotejador, agafà el control del partit. Ja al tercer quart, cinc pilotes perdudes dels inquers propiciaren un parcial de 8-0 pels locals.

A cinc minuts del final, el Tenerife aconseguí el seu màxim avantatge gràcies a un triple de Diego Sánchez (73-61) davant d'un Drac Inca totalment descentrat.