algo de nubes
  • Màx: 20.6°
  • Mín: 12.63°
15°

Comitè Competició

Baltasar Juan, jutge únic de Disciplina Esportiva, auxiliat per la seva secretària Francisca Martorell, prengueren les següents decisions: suspendre per un partit Lluís Rius (Sant Rafael) i Eduard Páez (Eivissa) per doble amonestació. Un partit de sanció a Miguel Espadas (Ferrioler) i Miguel Sancosme (Gènova) per joc perillós. Un partit de suspensió a Francisco Cano i Miguel Vilches (Santa Ponça), Nicolás Guzmán i Rubén Medina (Peguera), Alejandro Moyà (Platges de Calvià), Gaspar Valenzuela i Bartomeu Tugores (UE Poblera), Roberto Nervo i Julián Marcos (Eivissa), Antonio Reina (Santanyí) per acumulació d'amonestacions. Un partit al segon entrenador del Ferrioler, Sebastià Puig, per doble amonestació i a Pere J. Vicens (Binissalem), per acumulació d'amonestacions.

Escola Entrenadors
L'Escola Balear d'Entrenadors de Futbol va celebrar el passat dilluns dia 16, una reunió amb aquells entrenadors amb possessió del títol de Nivell 2-Regional, i els qui estiguin interessats a rebre informació sobre la possibilitat de realitzar el XXXVIII Curs Nacional. Se registrà una gran assistència d'interessats, prop de quaranta, i tot transcorregué amb total normalitat i companyonia, encara que era a l'ambient la natural preocupació per part d'aquells que no estan en possessió del requisit acadèmic que cal (Batxiller o equivalent) per poder integrar-se en aquest curs. L'Escola Balear d'Entrenadors considera que d'acord amb l'article 9 del capítol I del R/Decret 1913/97 de 19 de desembre, es pot fer una prova de maduresa per a aquelles persones que no disposin del mencionat títol de Batxiller. Assenyala el Ministeri d'Educació i Cultura o l'organisme competent de les Comunitats Autònomes que es trobin amb les competències sobre educació, que seran les que determinaran les proves esmentades. Malgrat això, se remetrà a l'Escola Nacional d'Entrenadors dues llistes amb els noms dels interessats, que fins el proper 31 de desembre es trobin preinscrits. Una, amb el títol de Batxiller i l'altra, amb aquells que no el tenguin. Els interessats poden cridar al telèfon 609692828, en el qual rebran suport.

Copa Reial Federació
Al voltant de la una i mitja d'aquest horabaixa iniciaran el vol aeri Palma-València l'expedició blanc-i-blava que avui vespre (20.30 hores) disputarà el partit de tornada de la Copa Reial Federació de Futbol enfront el Burriana. El partit d'anada acabà amb victòria blanc-i-blava per un gol a zero, avantatge molt curt davant un potent amfitrió, un dels millors de la zona de Castelló. El conjunt de Nico López se reforçarà amb jugadors de l'equip juvenil, Juanja Marcos, Miguel Àngel i José. La tornada està prevista per a les primeres hores de demà divendres. Igualment el Ferrioler haurà de despatxar la papereta davant el Llevant valencià. El partit d'anada finalitzà amb empat (1-1) en el marcador.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.