nubes dispersas
  • Màx: 17.24°
  • Mín: 12.23°
13°

Xavi Torres: «Hem superat tots els pronòstics»

El mallorquí torna de Mar de Plata satisfet després de batre un rècord del món


Encara que a aquestes altures sembli impossible, Xavi Torres se supera dia a dia i això el fa estar radiant. Ahir va tornar a Palma procedent de Mar de Plata (Argentina), on va conquerir la medalla d'or dels Campionats del Món de natació adaptada a la prova dels 100 metres estils i del relleu 4x100, i va batre el rècord del món en la primera.

A l'aeroport, Xavi fou rebut com el veritable campió que és, i més tard explicà les seves sensacions al Reial Club Nàutic de Palma. «Ni en els pronòstics més optimistes no esperàvem superar el rècord del món d'aquesta manera», reconegué el nedador mallorquí.

El campió del món va voler donar les gràcies a tots els que han fet possible un nou èxit a la seva carrera esportiva, començant per les institucions: «Gran part del mèrit d'aquest rècord és la disponibilitat que hem tingut de les instal·lacions de Son Hugo i del Prínceps d'Espanya». També va tenir paraules per al seu entrenador des de l'estiu, Toni Pomar: «Una part important del rècord és per a ell, ja que m'ha fet patir i molt, i això ha acabat donant resultats».

El mànager de Xavi Torres, Leo Iglesias, va anunciar que s'han vist obligats a ajornar «el nou intent de rècord de les 24 hores per culpa d'una lesió». «Estava previst que es fes el 28 de febrer, però ara Xavi haurà d'estar tres setmanes inactiu i serà impossible que es prepari per a aquesta data». La lesió és una contractura muscular que ha provocat alguns trencaments fibril·lars sense gaire importància.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.