cielo claro
  • Màx: 21.82°
  • Mín: 13.08°
21°

L'Esclerosi comença el seu partit

La selecció balear participà en el dia mundial contra la malaltia


La selecció balear de futbol ha començat ja a jugar. Els jugadors no botaran a la gespa de Son Moix fins el vespre del proper dissabte, però el partit contra l'escleròsi múltiple sí que ha disputat els seus primers minuts. Ahir, coincidint amb el dia mundial per lluitar contra aquesta malaltia, es varen muntar paradetes per tot Palma per començar a vendre entrades, la recaptació de les quals anirà a parar a aquesta causa.

Com és sabut des del dia de la presentació del partit, la totalitat de la recaptació tindrà com a destí l'Associació Balear d'Esclerosi Múltiple i ahir es va fer el primer pas per intentar que aquesta iniciativa sigui un èxit. Les principals vies de Palma participaven ahir del projecte amb les paradetes col·locades per vendre entrades i el cert és que el preu convida a comprar-ne una: 3 euros les més barates, corresponent a la major part dels seients de l'estadi, i 5 euros les més cares, les de tribuna coberta.

Les entrades per poder presenciar el partit es poden aconseguir també a les oficines de Sa Nostra des de dimarts dematí, a més d'estar disponibles a les taquilles del propi estadi, com és lògic. A més, tots els ajuntaments rebran entrades per poder repartir-les a la Part Forana. I és que l'organització no vol que ningú es perdi el proper dissabte dia 28 a Son Moix la gran festa del futbol balear contra la selecció de Malta.

Només queda una setmana i dos dies perquè es jugui l'històric partit entre Balears i Malta, el primer oficial d'una selecció de les Illes i encara hi ha entrades a la venda. De moment, l'única baixa que hi ha a la llista és el defensa del Sevilla David Castedo, que no ha rebut el permís del seu entrenador, Joaquín Caparrós, per disputar aquest partit. El problema és que el club sevillista ha de jugar dia 2 de gener contra el Reial Madrid al Santiago Bernabéu i Caparrós ha convocat els seus jugadors diumenge 29 dematí.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.