nubes dispersas
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
20°

Joan Buades considera «inacceptable» el comportament del Betis i de Lopera

L'assessor jurídic del Mallorca reconegué l'embargament i criticà el conjunt andalús

Joan Buades, assessor jurídic dels serveis jurídics del Reial Mallorca, confirmà ahir migdia a Ultima Hora Ràdio l'embargament de part de la taquilla del partit davant el FC Barcelona, així com dels drets econòmics de la pàgina web o els doblers del patrocini que ha de pagar Spanair.

Buades clarificà en primer lloc que la taquilla del Madrid no ha estat embargada, malgrat que ho intentaren, i que la del Barcelona just hi està en una part. «La taquilla del Reial Madrid està cobrada i, per tant, no està embargada... Ara bé, demanaren l'embargament, però no els va donar temps. La taquilla del Barcelona no està tota embargada, però sí una part. Embargar vol dir depositar els doblers en el Jutjat, però no pagar», explicà.

L'assessor jurídic relatà a continuació com s'ha arribat en aquesta situació. «El Mallorca, com se sap, entregà una sèrie de pagarès a l'Oviedo, amb la creença que ens quedaríem el jugador. L'operació no surt bé i l'Oviedo havia de tornar els pagarès en el Mallorca, però no ho va fer perquè ja no els tenia. Els havia endosat a una sèrie d'entitats i persones...», assegurà.

Acte seguit, Buades precisà que el Mallorca ha pagat ja dos pagarès a dues empreses que no sabien l'intringulis de l'operació Losada. L'assessor jurídic del Mallorca expressà també la seva estranyesa pel fet que Tegasa i Encadesa just hagin demandat al Reial Mallorca i no a l'Oviedo. «Tegasa i Encadesa haurien pogut demandar el Betis i l'Oviedo, però van directament contra el Mallorca. Les dues empreses asturianes que han cobrat demandaren l'Oviedo i el Mallorca, senyal inequívoc que eren tercers de bona fe. Curiosament, Nadj i Onopko fan el mateix que Encadesa i Tegasa. Defensa que uns i altres sabien els continguts dels pactes. En el cas del Betis, abans que Lopera els acceptàs com a forma de pagament, Alemany avisà que els pagarès només es pagarien si es feia efectiva l'opció de compra de Losada», manifestà Buades.

Buades assegurà que el Betis havia mantingut una actitud bel·ligerant i poc correcta i afirmà que, en qualsevol dels casos, pagarà si el jutge així ho decideix. «Pagarem si el jutge diu que hem de pagar. El Mallorca demandarà l'Oviedo quan hagi pagat... quan sapiguem el volum total del deute... En el seu moment actuarem. Primer hem d'aclarir si hem de pagar als que ja ho hem fet o algun altre», explicà.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.