algo de nubes
  • Màx: 20.6°
  • Mín: 12.63°
15°

Byrd es proclama campió i Holyfield s'atraca al seu final

El nord-americà Chris Byrd confirmà els pronòstics i es proclamà ahir nou campió dels pesos pesants, versió Federació Internacional de Boxa (FIB), després de vèncer per decisió unànime el seu compatriota Evander Holyfield.

La brega, disputada a dotze assalts al Boardwalk Hall d'Atlantic City (Nova Jersey), va demostrar la decadència de Holyfield, que mai no va poder superar la velocitat del nou campió, que li va impedir aconseguir el títol per cinquena vegada en la seva carrera professional.

Byrd no caigué en la trampa de Holyfield de convertir el combat en un intercanvi de cops cos a cos: sempre el mantingué a distància i, amb la seva mobilitat de cames, va frustrar les aspiracions de l'excampió, el qual va evidenciar els efectes de l'edat.

Holyfield errava constantment els seus cops, mentre que Byrd s'assegurava amb els seus, a mesura que transcorria el combat, el triomf i la corona vacant, el seu segon títol mundial després del de l'Organització Mundial de Boxa (OMB), que va perdre en la primera defensa que en féu.

Holyfield, de 40 anys, quan intentava en els darrers assalts aconseguir el cop que li donàs la victòria per KO rebé la resposta de Byrd amb un gran cop de dreta i diverses combinacions que el deixaren a punt d'anar per terra.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.