• Màx: 19°
19°

El Pòrtol reneix contra un dels grans

Festival Park derrota el Numància i s'acosta molt a la disputa de la Copa del Rei

CV PÒRTOL3
NUMÀNCIA1
FESTIVAL PARK: Jennewein, Sánchez Jover, Vega, Todorov, Vittanen, Colom -sextet inicial-, Ernesto Rodríguez (lliure), Juan Rodríguez, Manolo Carrasco i Esteban Alzamora.
NUMÀNCIA C.DUERO: Sevillano, Gaucho, Boi, Flores, Toaldo, Garri -sextet inicial-, De Miguel, A.Rodríguez, Jerómino i Pacheco.
ÀRBITRE: Fuentes i Santana. Bona actuació.
PARCIALS: 37-35 (40 minuts), 25-21 (30 minuts), 11-25 (23 minuts) i 25-20, en 28 minuts.

El Festival Park Marratxí escollí un dels rivals més potents de la Superlliga espanyola, el Numància Caja Duero de Soria, per recuperar el camí de la victòria i acostar-se a la disputa de la Copa del Rei, a la qual acudiran els vuit primers classificats. El conjunt de Jesús Sánchez Jover va fer un partit molt seriós i va patir molt més del resultat que reflecteix el marcador per endur-se la victòria.

Les càmeres d'M7 Televisió de Mallorca varen captar un primer set gairebé històric que va durar 40 minuts i es va resoldre amb 12 punts per sobre d'allò habitual (37-35). Els mallorquins aguantaren la pressió del Numància en aquest emocionant primer set i encara més en el segon, que a la llarga fou decisiu per a la resolució del partit. El Festival Park aguditzà la concentració i superà per segon pic el seu rival en un final de màniga molt polèmic, ja que l'àrbitre donà un punt als locals després que la pilota tocàs a la xarxa, encara que els sorians varen protestar moltíssim la decisió.