algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
15°

Un remodelat Mallorca visita el líder

Manzano es decanta pel doble pivot davant l'absència per sanció de Pandiani i deixa Etoo en punta

75126
Etoo serà avui l'únic punta contra la Reial Socitat.

Lussenhoff com a central, Lozano i Marcos en el doble pivot, Etoo sol en punta... són molts els canvis que ha decidit fer aquesta setmana Gregorio Manzano per tocar a la porta del líder de Primera Divisió, la Reial Societat (17:00, PPV), que espera a Anoeta amb la imbatibilitat sota el braç. Després de l'1-5 del passat diumenge contra el Reial Madrid, Manzano no ha tingut cap contemplació a l'hora de fer canvis importants.

D'aquesta forma, el tècnic andalús ha forçat la reaparició del «Colo» Lussenhoff, en vista del rendiment que donà Marcos en la demarcació de central contra el conjunt de Del Bosque. Ara bé, Marcos continua en l'onze inicial gràcies a la reestructuració que ha fet l'entrenador per culpa de la sanció d'un partit que li ha caigut a Walter Pandiani. L'uruguaià fou expulsat a Son Moix i Manzano ha decidit col·locar un doble pivot i deixar sol Etoo en punta. La parella Marcos-Lozano tindrà com a missió controlar la mobilitat dels temibles Karpin i Nihat, que creen molt de perill perquè Kovacevic culmini les jugades. Del iugoslau, però, se n'ocuparan Nadal i Lussenhoff.

El rendiment de l'argentí és tota una incògnita, tal com va succeir la setmana passada amb Marcos. El «Colo» reapareix després de quatre mesos de baixa per lesió i es veurà les cares, ni més ni manco, que amb un dels davanters més en forma del campionat. Els darrers precedents del Reial Mallorca a Sant Sebastià són propicis pel conjunt de Manzano.

De fet, una victòria avui seria la tercera consecutiva dels vermellencs a l'estadi d'Anoeta, després del 0-1 de la temporada de Luis Aragonés i l'1-2 amb Sergio Kresic a la banqueta i gols de Campano i Riera. Una derrota, en canvi, ratificaria la «congelació» de l'equip en plena «costa de desembre». Després de l'heroic punt de Riazor, la contundent derrota contra el Reial Madrid ha allunyat el Mallorca d'aquella segona posició que el confirmava com una de les revelacions de la temporada. Els complicadíssims compromisos contra Reial Societat i Barcelona abans de l'aturada nadalenca marcaran, probablement, la resta de la temporada per al Mallorca.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.