algo de nubes
  • Màx: 18.45°
  • Mín: 13.93°
18°

Gregorio Manzano mostra les seves cartes

El tècnic preveu un partit molt tàctic i confirma que Lussenhoff jugarà d'inici davant la Reial

58014
L'entrenador amb les que seran les seves armes ofensives a Anoeta, Etoo i Ibagaza.


Gregorio Manzano mostrà ahir les seves cartes. L'entrenador andalús confirmà que per al partit de diumenge contra la Reial Societat a Anoeta, Federico Lussenhoff serà la parella de Miquel Àngel Nadal en el centre de la defensa i que optarà per donar «major densitat al mig del camp» en referència al retorn de l'equip al doble pivot.

«Possiblement jugarà Lussenhoff d'inici si no hi ha cap contratemps. No es troba al cent per cent però davant la plaga de lesions que ens ha afectat s'ha d'emprar el que es té, i Lussenhoff ja està per jugar», explicà Manzano, el qual afegí que «és una llàstima que aquell punt tan maco a la Corunya ens hagi donat tants contratemps», en referència a les lesions de Xabier Olaizola i David Cortés.

El tècnic vermellenc també va fer exercici d'autocrítica i digué que l'atreviment que de vegades ha mostrat l'equip en les darreres jornades pot no ser tan bo a Anoeta. «Som conscients que serà un partit molt complicat. Personalment m'agradaria que fos un partit molt tàctic perquè ens vendria bé a nosaltres. Per ventura no seria tan bo per a l'espectacle però sí de cara a un resultat favorable. A Anoeta hem de mesurar un poc els temps del partit. De vegades, en fases puntuals d'alguns partits, pecam d'atreviment. El mateix atreviment que ens ha proporcionat resultats positius s'ha de controlar un poc», avançà Manzano.

L'entrenador andalús també es va voler referir a la situació per la qual travessa l'equip basc. «No seré jo el que digui ara quines són les virtuts de la Reial Societat. Com nosaltres, és un equip que té molt ben conjuntades la línia defensiva amb la del mig del camp i que aprofita molt bé les bandes. Encara no han perdut cap partit i això s'ha de valorar sobretot en l'aspecte moral. En el futbol hi ha un component d'ànim molt important.

Al començament ells encadenaren dos o tres bons resultats i agafaren confiança. No vull dir amb això que el seu èxit radiqui en aquesta confiança, ja que darrere tot això hi ha una plantilla amb bons futbolistes. Han viscut un cúmul de sensacions positives que els han donat molta confiança i per això ara són tan perillosos», analitzà l'entrenador vermellenc.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.