nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
15°

Al Madrid només li val avui la victòria

Els blancs han de vèncer el Lokomotiv per oblidar la derrota del primer partit i encarrilar la classificació

El Reial Madrid rep avui (20.45 hores/Canal +) el Lokomotiv de Moscou en la segona jornada de la segona fase de la Lliga de Campions amb l'obligació de derrotar el rival fluix del grup i de començar a encarrilar la classificació després de la derrota patida al primer partit davant del Milan (1-0).

Precisament en el partit davant de l'equip italià, tot i la derrota, els blancs mostraren la millor imatge dels darrers partits, amb moments de gran joc a San Siro i evidenciant la qualitat que tant s'ha trobat a faltar a alguna de les seves estrelles i que a Tòquio va quedar patent amb el «ressorgiment» de Ronaldo.

El brasiler, virtual Pilota d'Or, pareix haver tornat als seus orígens i, amb els dos gols de diumenge, va rubricar la seva millora clau per a l'equilibri de l'equip, que té Íker Casillas en un estat de forma envejable, ja que a Son Moix ho aturà gairebé tot. El bon moment del porter i del «9» és reforçat per la feina de l'equip, més compacte i menys anàrquic que fa unes setmanes i disposat a sortir de l'habitual forat del mes de novembre i a tornar al bon joc de principi de temporada.

En aquest sentit, el tècnic confia en Esteban Cambiasso, el rendiment del qual és paral·lel al de l'equip i a qui va donar descans en el partit de diumenge a fi de tenir-lo en plenes condicions per avui, com també Fernando Hierro, el qual no va jugar a Mallorca però que tornarà avui a l'equip titular. El malagueny jugarà al centre de la saga amb Paco Pavón, el qual torna a l'equip per suplir la baixa d'Iván Helguera, que es perd el partit per acumulació d'amonestacions. La seva absència serà l'única que haurà d'afrontar Vicente del Bosque, després que Solari, que dilluns va patir un cop al maluc, ha pogut entrar finalment en la convocatòria.

Per la seva banda, el Lokomotiv arriba a aquest partit conscient que tot allò que no sigui una derrota és un bon resultat i amb el desig d'evitar una golejada, abans de continuar les seves vacacions. L'equip rus és a Marbella, a conseqüència de l'aturada hivernenca de les competicions al seu país, i arriba descansat al partit i mentalitzat per intentar treure alguna cosa positiva del Bernabéu abans que la competició s'interrompi fins a mitjan mes de febrer.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.