algo de nubes
  • Màx: 19.74°
  • Mín: 12.82°
19°

Estela Negra triomfa a la Diada del Criador

Es va imposar a la prova Especial Nacionals per davant del seu company de quadra Dafnis GS

J.ROSSELLÓ.Manacor.
Les males condicions climatològiques durant tot divendres obligà la directiva del Municipal de Manacor a ajornar la Diada del Criador a ahir dissabte, quan finalment es va poder dur a terme, si bé amb una pista de competició molt malmesa i amb amenaça de pluja durant tot el capvespre; fins i tot caieren quatre gotes que no permeteren que l'estat de la pista milloràs gens.

Abans de començar, tant la matinal com la vespertina, foren presentats els joves productes d'un any, corresponents a la generació J, que feren les primeres evolucions damunt la pista manacorina a la vista del públic, ja que molts d'ells ja coneixien bé el traçat, com es comprovà amb les bones condicions de trotadors que demostraren.

La cursa més important de la sessió vespertina era el premi Especial Nacionals, que sortia amb només cinc participants. El desenvolupament de la prova transcorria amb un compacte grup comandat sempre per Estela Negra GS, seguida per Bonito TR i Daurat LLM.

Quan faltava una volta per a l'arribada, Dafnis GS s'emparellava amb la seva companya de quadra Estela Negra i junts, al cap de la cursa, realitzaven els darrers sis-cents metres. Dins la darrera recta, les posicions no variaven i Estela Negra era la guanyadora, rodant a 1.20, una dècima per sota de Dafnis GS, que era segon, mentre que per la tercera posició lluitaven Daurat LLM i Detroit Hanover, que es classificaven per aquest ordre amb idèntic registre.

Un dels millors temps del capvespre l'aconseguia Fabio Mar, guanyador de la sisena correguda, ja que rodant a 1.20.9 superava còmodament el segon classificat, Daurat Llar, al qual seguien Devorador Mao i Estepa de Retz. A continuació es disputava la segona de les concertades per a poltres de dos anys, a la qual s'imposava la menorquina Havanna Victory, a regnes de J.A. Riera, amb un registre d'1.24.3, a certa distància del segon classificat, Hilnesi.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.