algo de nubes
  • Màx: 20.45°
  • Mín: 13.93°
20°

Festival Park fa un nou pas enrere

Els de Jesús Sánchez Jover perden contra l'Elx, l'equip revelació del campionat

ELX3
CV PÒRTOL0
ELX: Dreyer, Porrello, Castalbelli, Herrera, Costa, Fernández -sextet inicial-, Salines, Weber i Vicente (lliure).
FESTIVAL PARK: Juan Carlos Vega, Joan Colom, Tero Vittanen, Jesús Sánchez Jover, Manolo Carrasco, Jennewein, -sextet inicial- Juan Rodríguez (lliure) i Iván Todorov.
ÀRBITRES: Navarro i Mario Ber.
PARCIALS: 25-22 en 27 minuts, 25-19 en 25 minuts i 25-15 en 22 minuts.


El Festival Park no va poder guanyar ni tan sols un set en la seva visita a Elx, on es va enfrontar a un dels conjunts més sorprenents de la categoria, malgrat intentar-ho i entrar massa tard en el matx.

L'equip de Sánchez Jover va començar bastant descentrat. Ni Vega ni Manolo Carrasco no van aconseguir superar els bloqueigs dels il·licitans. Així no és d'estranyar que, sense gaire complicacions, es col·locassin amb un còmode 22-14 al marcador. Festival Park despertà, però els locals no van tenir problemes per sentenciar la primera mànega.

En el segon set va continuar la mateixa dinàmica i els il·licitans Herrera, Castalbelli i Porrello superaven la tímida defensa dels mallorquins, que varen tornar a apropar-se al final. Durant la tercera mànega, malgrat l'empenta de Juan Carlos Vega, els valencians es varen imposar amb una comoditat superior a la dels dos anteriors parcials i es va endur el set i el partit en tan sols vint-i-dos minuts per un contundent 25-15.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.