algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Sancions

El Comitè Territorial va prendre les següents decisions: partit Peguera-At. Rafal: suspendre per dos mesos l'entrenador del Rafal, Juan Servera, per insults i amenaces a l'àrbitre. Cinc partits al jugador del mateix club, Tomeu Amengual, amenaces a un assistent. Cinc partits a Miguel Santafé, igualment, del Rafal, insults a l'àrbitre. Partit Petra-Sa Vileta: suspendre cautelarment els jugador de l'Esp. Sa Vileta Soler, Suárez Valle, Company i Subirats. Partit Valldemossa-S'Arracó: obrir informació per suspendre cautelarment els jugadors del Valldemossa Bennàssar, Comte, Bauzà, Lladó, Colom, Ullo, a l'entrenador, F. Boscana, i el delegat, S. Calafell.

Sa Lleona
Dos partits de Regional Preferent patiran avançament avui dissabte. Concretament, el Campos-Esporles, d'enorme projecció de cara a tot el bullit que es ve originant en els llocs estel·lars de la taula. I per sobre de tot, els emotius noranta minuts que s'hauran de disputar sobre el rectangle de «Sa Lleona», on l'equip amfitrió es jugarà poc menys que una mica de tranquil·litat per començar a arreglar la situació poc atraient que queda reflectida a la classificació general. Ens consta que l'altres temporades potent conjunt pateix enorme quantitat de baixes per culpa de lesions i curtesa de la plantilla. Intentàrem que l'expresident Rafel Roig mos aclarís d'una vegada per totes els motius perquè l'equip preferentista pateix tan preocupant «bajón». No va ser possible, malgrat la nostra insistència quant a petició que molts aficionats ni comprenen ni arriben a assimilar. Per tal motiu, perilla enormement el partit que avui capvespre a partir de les quatre haurà de disputar sobre el rectangle de la famosa Lleona el conjunt de S'Horta contra el rival del Coll palmesà.

Santanyí
A les quatre i mitja d'avui horabaixa, el camp municipal de Santanyí es convertirà en l'únic escenari on es disputarà un sol partit de Tercera Divisió, corresponent a l'actual jornada. Front a front, Santanyí i Manacor, on els protagonistes, d'un temps a aquesta part, mantenen una rivalitat molt encarnissada, la qual cosa redunda perquè els aficionats gaudesquin dels noranta minuts de rigor. I és de suposar que avui capvespre, aquesta nova confrontació no serà una excepció. Arbitratge del col·legiat Daza Blanco.

Estadi Balear
Nova ocasió perquè el representant blanc-i-blau de l'Estadi Balear, que competeix a la Divisió d'Honor Juvenil, pugui esmenar la seva precària classificació, per molts de «pergamins» que pugui ensenyar el filial espanyolista, tal com resulta ser el Ferran Martorell. Un partit d'enorme transcendència pel conjunt de Paco Vázquez, que malgrat els esforços sense regatejar que han posat de manifest en cada confrontació, no és reconegut com seria de desitjar: partit que començarà demà diumenge a partir de les 11 sota l'àrbitratge de Sureda Cuenca.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.