cielo claro
  • Màx: 19.32°
  • Mín: 9.08°
11°

El Grupotel.com s'enfronta al Mataró

Els murers reben avui a les 18 hores, en el poliesportiu, el conjunt del Maresme

El Grupotel.com rep avui, a les 18 hores, en el poliesportiu municipal de Muro, el conjunt català Romauto-UE Mataró, un equip classificat en la zona mitjana de la taula. Els àrbitres designats són Juan Gil Giménez i Francisco Plaza Urrutia. El cinc del Maresama ha sumat cinc victòries en els 11 partits disputats. Un triomf menys que els homes de Pere Andreu.

L'equip murer retorna de Barcelona amb la moral molt alta, després de batre a domicili uns dels conjunts gallets del grup C de la Lliga EBA, el FC Barcelona B, una banqueta amb joves promeses que esperen poder arribar, amb el temps, al primer equip.

L'equip català començà, en la darrera jornada contra L'Hospitalet, on s'imposaren per 83-77, amb el següent cinc inicial: Joan Comas, Jordi Morales, Mena, Ferran Luque i José Manuel Piñero. Mena amb 32 minuts de joc i 22 punts va ser el jugador més destacat, junt amb el pivot José Manuel Piñero, que agafà un total de 11 rebots, quatre d'ells ofensius. També entraren en joc Francisco Hernández, José Luis Carreira, Jordi Ventura i Raúl Castillo.

El Bàsquet Muro necessita el triomf per continuar pujant llocs en la classificació i reduir la diferència amb els dos equips líders, CB Prat i Valentine Montcada, que sumen deu i vuit victòries, respectivament, mentre els murers n'han comptabilitzat fins ara sis. La banqueta, després d'un començament de la competició lliguera irregular, ha agafat el ritme de joc dels conjunts catalans i ha demostrat que la categoria no li ve gran.

Uns arbitratges en terres catalanes adversos i les lessions no han interromput el bon joc dels homes de Pere Andreu. La Lliga està arribant a la meitat de la primera fase i els murers estan a dues victòries de les dues places que donen el dret de disputar la fase final de la Lliga EBA, en què els dos primers ascendeixen a la Lliga LEB 2. Però també estan a només dues victòries de les quatre places de descens. Vèncer en el poliesportiu municipal és important per jugar amb més tranquil·litat els propers enfrontaments.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.