nubes dispersas
  • Màx: 21°
  • Mín: 13°
21°

Antoni Pastor: «El partit de la selecció balear és una fórmula més de fer país»

El diputat popular es declarà satisfet i orgullós del debut de l'onze de Serra Ferrer

El debut de la selecció balear de futbol no és patrimoni de Francesc Antich, ni del Pacte de Progrés, sinó que el partit que tindrà lloc dia vint-i-vuit davant Malta és també motiu d'orgull i satisfacció pel Partit Popular. El diputat del Partit Popular Antoni Pastor, exfutbolista, no dubtava a mostrar la seva alegria pel debut de la selecció balear. «Ens sentim orgullosos i contents que la selecció balear debuti el pròxim dia vint-i-vuit. És una fórmula més de fer país i de fer possible que la ciutadania s'identifiqui amb les Illes Balears. El futbol pot servir de vehicle de cohesió social», explicà.

Antoni Pastor, així mateix, recordà que el Partit Popular ja votà a favor d'una proposició no de llei a favor de la selecció balear. «El partit pot servir perquè els ciutadans estiguin més orgullosos del que és nostre. El Partit Popular sempre s'ha pronunciat a favor de la selecció balear. De fet, votàrem a favor d'una proposició no de llei en favor de la selecció balear i demanarem la compareixença de la consellera Fernanda Caro perquè no s'havia fet cap passa pel seu debut», assegurà Pastor.

El diputat popular, així mateix, explicà que el partit ha de ser una festa per tots i lamentà que no s'hagi organitzat abans. «La selecció balear és patrimoni de tots i ha de ser una gran festa per tots els ciutadans d'aquesta Comunitat. És una llàstima que no s'hagi organitzat abans, però ara s'ha de fer bé i se li ha de donar continuïtat», declarà.

Antoni Pastor fou categòric en assenyalar que acudiria al camp i reconegué sentir una sana enveja dels futbolistes que lluiran la camiseta balear per primer cop a la història. «Evidentment que hi aniré. Just en faltaria d'altra. Hi haurà amics meus sobre el camp. Poder vestir la camiseta serà una sensació molt especial. Els futbolistes que surtin al camp poden estar orgullosos i jo segur que no podré evitar tenir una sana enveja. És el debut de la selecció balear i la totalitat dels futbolistes d'aquesta Comunitat vull pensar que estan motivats davant el partit. A mi, evidentment, em faria una gran il·lusió», finalitzà dient el diputat popular Antoni Pastor.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.