algo de nubes
  • Màx: 17.17°
  • Mín: 12.25°
16°

Tornem-hi torna-hi

Tot continua igual. Una mica de depressió, afortunadament superada gràcies a les bones atencions que en tot moment vàrem tenir la sort de poder gaudir, que feren possible que novament mos trobem al «peu del canó», per continuar donant guerra, a ser possible, pel bé de l'esport que cada dia es mereix un respecte imponent.

Pont aprofitat
A Tercera Divisió han patit moltes modificacions les dates en què es disputaran els partits: el divendres dia 6, Arenal-Balears avançaran el seu partit, que es disputarà a Son Verí a partir de les cinc de l'horabaixa, sota la direcció arbitral d'Anton Rodríguez. Fet similar a Sant Llorenç, amb el mateix horari, on se disputarà el partit Cardassar-Montuïri (Escribano Jiménez). I per no ser menys, a Son Ferriol, igualment gaudiran d'avançament, atès que a partir de les cinc, Ferrioler i Gènova lluitaran per millorar la seva particular classificació. Partit que dirigirà Bauçà Martorell. Ja en dissabte, a partir de les quatre i mitja, a Santanyí, seran el conjunt amfitrió i el Manacor els únics que aprofitaran la jornada. Partit que estarà a les ordres del col·legiat Daza Blanco. La resta de la jornada es disputarà en diumenge: Binissalem-Platges de Calvià (16:30, Moreno Martínez), Alaior-Constància (16:30, Arenas Cuesta), Eivissa-Peguera (17:00, Juanma Albiol González), Vilafranca-Santa Eulàlia (15:30, Murillo Martínez), Poblera-Sporting Maonès (16:30, Ferrer Perelló).

Regional Preferent
Dos partits avançats a dissabte: Campos-Esporles (16:30, Bueno Arribas) i S'Horta-Collera (16:00, Coll Homar). Algaida-Ferrioler (15:30, Sánchez Romano), Son Roca-Soledat (11:30, Duarte Ramírez), Constància-Margalidà (16:00, Ortiz López), Calvià-Sóller (16:30, Escobar Jiménez), Cala Millor-Espanya (15:30, Domínguez Jerez), Independent-Alcúdia (Lara Medina, 11:30) i Andratx-Felanitx (16:00, Serra Crespí).

Sopar misteriós
Dilluns a les deu i mitja de la nit. Taula preparada per a bastants de comensals al Restaurant Can Jacinto de Gènova. De forma totalment misteriosa, els comensals havien estat avisats i convidats perquè acudissin a la cita. Ningú no sabia els motius, ni tampoc el «cervell gris», organització de reunió tan misteriosa. Per resumir, a l'hora dita, en els seients de la taula preparada, comptaren amb la presència dels components del «grupet opositor» de l'actual junta directiva de l'Atlètic Balears, juntament amb els actuals responsables oficials: Pepín Jurado, Fernando Miró i Jeroni Petro. La resta: Miguel Àngel Gómez, Homar, Miranda, Vidal, etc. En el transcurs del sopar es va debatre tota classe d'assumptes encaminats a la unificació de forces, ja que la resta es va limitar al normal canvi d'impressions. Continuarem informant.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.