muy nuboso
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
13°

Paris Bryant torna a fitxar per l'Inca

El base, que ha firmat fins a final de temporada, arribà ahir i jugarà demà a Lleó

Paris Bryant torna al Drac Inca. El bon base nord-americà amb passaport austríac ha solucionat els problemes personals que motivaren la seva no-renovació contractual fa una setmana i ahir mateix es reincorporà a la disciplina del conjunt inquer. Aquest fet no implica, emperò, més moviments en el vestidor de Xavi Sastre, el qual continua comptant amb Maurice Newby, que tingué un debut poc encertat diumenge contra el Tarragona.

Paris Bryant aterrà a Son Sant Joan ahir horabaixa i totes les previsions apuntaven que viatjaria a Lleó amb l'expedició inquera, que s'enfrontarà demà al conjunt de Quino Salvo, un cinc en alça en la competició i que, després d'un mal començament, ja s'ha situat en llocs de play-off.

Bryant compta amb l'avantatge que coneix Sastre i la resta de companys, així és que el fet que gairebé no hagi entrenat amb l'equip no suposa cap handicap per al base. Paris Bryant havia arribat a Inca en substitució de Josep Perich i signà per un mes. Després de complir el contracte, abandonà la disciplina del club per uns problemes personals, que sembla haver deixat enrere.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.