algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
18°

L'Espanya goleja l'Àguilas a pler

Els mallorquins forçaren la màquina durant els primers minuts, amb tres gols

ESPANYA HC13
ÀGUILAS7

ESPANYA HC (6+7): Bettin; Petricorena, Pau Seguí, Jordi Seguí i Jimmi Crespí, equip inicial. També jugaren Jaume Obrador, Jesús Martín, Momo, Nando Serrano, Jean Paul Bejarano, Andy Reus, Matas i García.
ÀGUILAS MÚRCIA (2+5): Luis Arevalo; Collado, Carrillo, Ferreira i Manuel Carreras, equip inicial. També jugaren José Lajarín, José M. Lajarin, Pablo Arévalo i Ródenas.
GOLS:
1-0: minut 2, Jimmi Crespí.
2-0: minut 3, Pau Seguí.
3-0: minut 7, Jimmi Crespí.
3-1: minut 8, José M. Lajarín.
4-1: minut 11, Jordi Seguí.
5-1: minut 12, Momo.
5-2: minut 14, Pablo Arévalo.
6-2: minut 21, Jimmi Crespí.
7-2: minut 30, Momo.
7-3: minut 34, Ferreira.
7-4: minut 35, José M. Lajarín.
8-4: minut 35, Jena Paul Bejarano.
9-4: minut 36, Andy Reus.
10-4: minut 44, Pau Seguí.
10-5: minut 45, Pablo Arévalo.
11-5: minut 46, Momo.
12-5: minut 46, Jimmi Crespí.
12-6: minut 48, Carrillo.
12-7: minut 48, Pablo Arévalo.
13-7: minut 49, Matas.
ÀRBITRES: Els balears Rojas i Ques. Actuació encertada.

L'Espanya sortí disposat a evitar haver de lluitar fins al darrer segon, com en el matx anterior contra el Castelló. Jimmi Crespí, per partida doble, i Pau Seguí aconseguiren, en set minuts, un avantatge de tres gols. L'escurçà l'Àguilas amb un gol de José M. Lajarín, però els locals augmentaren la diferència a quatre gols (6-2) en la primera part.

En la segona continuà el domini dels homes de Guillem Obrador, que marcaren una màxima diferència de set gols (12-5) i possibilitaren l'entrada en joc de tota la banqueta del club de la plaça dels Patins.

L'Espanya sumà el tercer triomf consecutiu, abans de començar les vacances i tornar a la competició, el proper dia 11 de gener contra el Cervelló, en el mateix pavelló.

Els jugadors de Guillem Obrador varen ser superiors al conjunt visitant, que cerca les seves oprtuitat de gols en els contraatacs, a més de comptar amb una defensa acceptable, de la qual destacà el porter Luis Arévalo. Dels locals cal ressaltar els golejadors Momo i Jimmi Crespí.

La mescla en el conjunt de Guillem Obrador de combinar els jugadors del club d'hoquei patins tradicional amb els joves especialistes en patins en línia dóna bons resultats. I l'equip mallorquí lluitarà probablement per conquerir el títol contra el club canari Tenerife Guanches, sense descartar l'altre equip de les illes afortunades, Molina Esport, i Castelló o Sigma Alcoi, en aquesta primera edició de la Lliga Nacional d'Hoquei en Línia (LNHL).

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.