algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
16°

Manzano repetirà l'onze per tercer cop

El tècnic assaja contra els juvenils amb els mateixos homes que jugaren amb el Betis i l'Osasuna

Gregorio Manzano deixà clar que és d'aquells entrenadors que pensen que si una cosa va bé no s'ha de canviar, deixant de banda els experiments. Així ho deixà veure a l'entrenament d'ahir a Son Bibiloni en el partidet que els seus homes jugaren contra l'equip juvenil, alineant els mateixos homes que han sortit d'inici en els dos darrers compromisos de Lliga i que, segurament, jugaran com a titulars davant el Valladolid.

L'entrenador andalús disposà dos onzes ben diferenciats en cada una de les parts del matx, el primer amb els jugadors que compten menys per a Manzano, mentre que en el segon sortí l'alineació de gala, amb Leo Franco sota els pals, una línia de quatre defenses amb David Cortés, Nadal, Olaizola i Poli; Harold Lozano com a migcentre, amb Novo i Riera per les ales, Ibagaza a la mitjapunta i Etoo i Pandiani a la davantera. L'equip de Manzano s'imposà al de Toni Cazorla, no sense suar, i demostrà que es va conjuntant a mesura que passen els partits i que estarà en disposició d'assolir fites importants aquesta temporada. En cas de repetir-se dissabte aquest onze, seria la tercera vegada seguida que el tècnic pot disposar-lo, circumstància que no s'ha produït en les darreres temporades.

Cal destacar la bona actuació que tingueren Ibagaza i Lozano, que demostraren una gran coordinació de moviments a la medul·lar, així com el bon enteniment a la davantera entre Pandiani i Etoo i la solidesa mostrada per la reraguarda, tot i el gol encaixat. De totes maneres, i malgrat que els titulars guanyaren per 4-1, no tingueren en els joves jugadors de Cazorla un rival fàcil. De fet, Samuel Etoo es referí a la bona actuació dels juvenils després del partidet: «Els al·lots no ens han posat les coses gens fàcils. Juguen molt bé i tenen qualitat... i avui ho han demostrat contra nosaltres».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.