algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
15°

«Nosaltres també volem una loteria»

Diego González mostra la seva repulsa per les recents demandes del món del trot

La manifestació que dissabte va paralitzar els carrers de Palma i que demanava la resolució del conflicte que impedeix el llançament de la Lototrot ha causat molt de malestar en altres àmbits del món de l'esport mallorquí, que demana igualtat de condicions per a totes les modalitats esportives. El president de la Federació Balear de Rugbi, Diego González, expressà ahir la seva queixa per les demandes dels cavallistes, que considera injustes. «No s'entén perquè es promociona tant uns esports i tan poc uns altres. Estam d'acord que la gent es manifesti, però no és just el que demanen», explicà.

González advertí que els presidents de diverses federacions esportives mallorquines estan amb la mosca darrere l'orella amb aquest tema i podrien continuar reaccionant en els propers dies: «L'altre dia ens vàrem trobar uns quants presidents federatius i vàrem coincidir que la situació que s'està creant perjudica molt l'esport d'aquí». «Si això continua, reaccionarem», va afegir González.

El president balear de rugbi va fer una altra advertència: «Si la Lototrot tira endavant, farà molt de mal entre els altres esports, perquè tots necessitam sortides per solucionar els nostres problemes econòmics, però a nosaltres no ens els donen». «Perquè no poden crear una loteria per a tots els esports? No entenem per què a uns se'ls ajuda i als altres no», es preguntà posteriorment.

González, que el diumenge havia qualificat les peticions dels cavallistes de «reivindicacions multimilionàries per a uns pocs» en un comunicat de premsa, reiterà ahir la seva posició: «Estam sortint del terreny estrictament esportiu. Amb una loteria d'aquest tipus no s'està beneficiant precisament la promoció esportiva i molt menys l'esport mallorquí en general». Quina és la solució? «S'han de construir unes bases perquè tots els esports tinguin igualtat d'oportunitats», opina Diego González.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.