muy nuboso
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 10.33°
12°

L'únic objectiu del Mallorca és guanyar

Manzano avançà que no es conforma amb l'empat, sinó tres punts que l'igualarien al Betis a la taula

El Reial Mallorca visita avui (17.00 hores) el Betis en el seu camp d'exili, el Vicente Calderón, amb un únic objectiu en ment: sumar la seva tercera victòria consecutiva de la temporada. El tècnic vermellenc, Gregorio Manzano, ja va advertir en la seva compareixença que «sortirem al camp, tot pensant en la victòria i no en l'empat» i treurà tot l'armament del seu equip per fer-ho.

Riera, que fou dubte fins el darrer moment per una contusió al turmell, Ibagaza, Etoo i Pandiani són de bell nou les principals apostes ofensives per sorprendre un sempre segur Toni Prats. El tècnic bètic, Víctor Fernández, ja ha alliçonat els seus jugadors envers el joc de l'argentí i el camerunès, considerats els «dos homes més perillosos del Mallorca», cercarà desesperadament el primer gol.

Pel que fa al Betis, el seu principal potencial es troba a les bandes, amb un Joaquín ja confirmat al panorama internacional i un Denilson que ostenta el títol de campió del món. Dos astres que, no obstant això, no enlluernen Manzano, qui ha desafiat el conjunt verd-i-blanc a un pols per les bandes. Poli i Cortés, per part del Mallorca, i Varela i Luis Fernández, per part del Betis, desenvoluparan un paper fonamental en aquest aspecte.

Els dos equips arriben a la cita en un gran moment de forma, especialment el Betis, que ha puntuat en tots els seus compromisos de la Lliga, mentre que el Mallorca cercarà la seva tercera victòria consecutiva. En cas de guanyar, el conjunt vermellenc empataria a punts al conjunt sevillà i es ficaria entre els vuit primers de la classificació.

Pel que fa al capítol de baixes, Víctor Fernández ha hagut de prescindir del seu davanter titular, Alfonso, que no ha aconseguit recuperar-se a temps d'una fissura al taló d'Aquiles. Així, tot apunta que Gascón Casas, que ja ha demostrat també el seu bon estat de forma, el substituirà a la punta bètica. Tampoc han pogut entrar a la convocatòria Tais, per una lesió lumbar i Calado, que pateix una infecció bucal.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.