algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
19°

Indignació per les crítiques dels penyistes

Paco Soler va declarar que ningú els havia comunicat res de manera oficial sobre la Diada d'Alcúdia

100048
Paco Soler va deixar clar que la plantilla del Mallorca no gira l'esquena a l'afició.

La I Diada de Penyes del Reial Mallorca, que se celebrà dissabte a Alcúdia, ha obert un cisma entre jugadors i penyistes. L'absència dels membres de la primera plantilla, amb l'única excepció del porter suplent, Miki, va provocar la crispació de molts dels assistents, els quals havien acudit a l'acte amb el clar objectiu d'aconseguir una fotografia i un autògraf dels seus ídols, especialment quan al programa estava previst que a les dues, i coincidint amb el dinar, un acte de signatura dels jugadors.

La indignació ja es va deixar veure durant el mateix dia de la celebració, quan precisament el president de la penya alcudienca Panxes Roges, Toni Viver, va declarar, segons diversos mitjans de comunicació, que «(els jugadors) han quedat com a porcs». Ni Paco Soler ni Marcos Martín varen voler respondre ahir a les declaracions del president de la penya amfitriona, però varen deixar clar que, entre altres coses, ells varen tenir consciència de la celebració de l'acte en llegir uns fulletons que algú havia duit al vestidor dijous.

«A nosaltres ningú no ens havia comentat res que s'organitzàs una Diada i, en conseqüència, no se'ns va demanar per la nostra disponibilitat en aquesta data», va declarar Paco Soler, qui afegí que «jo personalment em vaig assabentar per casualitat devers dijous, quan vaig llegir un dels fulletons, i ja era massa tard. Tampoc no sabia res sobre la promesa del club de garantir la presència de sis jugadors».

En la mateixa línia es va pronunciar Marcos, qui evità entrar en la polèmica i es limità a dir que «es podien cercar solucions per evitar aquest tipus de situacions perquè, jo personalment, em vaig assabentar dijous perquè vaig llegir un fulletó i, clar, ja tenia programat el viatge a la Península per veure els familiars més llunyans». El migcampista reconegué que «potser som culpable, però crec que és lògic voler veure els familiars».

Paco Soler va arribar més enllà i, sense poder amagar la seva indignació per les crítiques rebudes, va declarar que «els aficionats que dissabte es desil·lusionaren, que demanin les explicacions a l'organització, i, a la vegada, diguin als jugadors si algú va pensar en nosaltres». «Chichi» destacà que «el que hem de deixar clar és que no som males persones i qui digui que no volem estar amb les penyes, s'equivoca».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.