algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
20°

Aires de Magaluf

Molta activitat a tots els nivells, d'un temps a aquesta part, en el Platges de Calvià. Manolo Grillé, ben assessorat per un grupet de tècnics i gent experimentada, està situant l'entitat calvianera a la part més alta del llistó, i això sembla que no és el límit. En l'actual campionat de Tercera Divisió, el conjunt taronja ocupa un destacat lloc a pocs punts de diferència respecte dels «gallets» Constància i Vilafranca. Avui dematí, amb una mica de sort, molt bé podria retallar l'avantatge si tenim en compte que ha de visitar el Gènova, a partir de les onze i mitja, al coquet «Es Garroveral». Com a culminació de la jornada, a partir de les quatre i damunt la gespa del rectangle de joc de Magaluf, un interessant partit de Futbol Femení entre el Platges i el FC Barcelona, equip en què milita actualment l'exjugadora clavianera Marga Mas, nova jugadora blaugrana després que canviàs de residència per motius d'estudis universitaris, i viu ara a la Ciutat Comtal. Partit corresponent al Campionat d'Espanya de Futbol femení. Al marge de tot aquest trui, s'estan fent gestions perquè el Rayo Vallecano Femení, que compta en les seves files amb l'actual dona del jugador brasiler Ronaldo, es desplaci a Magaluf en les properes festes de Nadal per disputar un partit benèfic que de ben segur tendria una gran acceptació.

Escola d'Entrenadors  

Segons ens comunicà el president de l'Escola d'Entrenadors, Manolo Martín Vences, les inscripcions per al Curs d'entrenador regional romandrà obert fins el proper dia 15 de novembre, temps suficient per a tots els «endarrerits».

Estadi Balear  

Onze en punt d'avui dematí, i per poc que els elements atmosfèrics no compliquin la matinal, se presentarà una gran ocasió pels afeccionats amants d'aquest futbol vibrant i sense concessió que practiquen els efectius que militen a la Lliga d'Honor Juvenil, en ocasió del partit que enfrontaran l'Atlètic Balears i l'Espanyol de Barcelona, sota l'arbitratge del col·legiat Bastida García.

Na Capellera  

Partit considerat com el més interessant de la jornada, el que disputaran a Na Capellera el conjunt local enfront el líder Constància. Tant en Jaume Mut com el seu rival Jaume Bauzà compten amb tots els efectius en perfectes condicions i això fa que l'enfrontament tengui encara més interès. Serà dirigida pel col·legiat Pérez Granados a partir de les sis i mitja.

S'Arracó  

Toni Cuenca, tècnic de l'equip local de Regional, lluitarà avui capvespre a partir de les quatre perquè els seus homes sumin la totalitat de punts en joc, per primera vegada aquesta temporada. El partit serà dirigit per Guardiola García.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.