nubes dispersas
  • Màx: 17.58°
  • Mín: 8.69°
17°

Hole Mixó es reivindica a Son Pardo

El poltre menat per Joan Carles Rotger, s'adjudicà el Criterium dels Dos Anys per davant Harakiri

Dia de festa a l'hipòdrom de Son Pardo. La Diada de Tardor tingué lloc ahir al recinte palmesà, que s'omplí "especialment el capvespre" per veure les proves estel·lars de la jornada: el Critèrium dels Dos Anys i les especials per a nacionals i importats. En la primera d'aquestes, Hole Mixó es reivindicà entre el clan menorquí (Helen GE, Harakiri i Historic Victory) amb un còmode triomf. El poltre de la quadra Lobell marxà tot el temps al cap de la cursa sent al clatell l'alè de Huella d'Escafí.

En el primer pas per la línia de meta, Harakiri atacà i es posà al costat d'Hole Mixó, situació que es mantingué fins a l'arribada. El poltre palmesà menat per Joan Carles Rotger va saber aguantar l'atac del menorquí i marcà un registre d'1.19.6. Harakiri va ser segon (1.19.8 de mitjana) i el tercer lloc va ser per a Huella d'Escafí (1.20.0), que realitzà una magnífica cursa. La gran decepció va córrer a càrrec dels menorquins Historic Victory i Helen GE, que perderen tota opció al triomf en els primers metres ja que botaren.

La murera va ser la gran triomfadora de l'especial per a Nacionals. L'egua de la quadra de Son Blai agafà el cap de la prova a la sortida amb una espectacular engegada. Diluvi agafà el segon lloc en un primer moment però anà perdent força conforme avançaven els metres fet que evidenciava que es trobava lluny d'estar al cent per cent.

En la darrera recta, Didy Blai va agafar un bon avantatge respecte al grup, que resultà decisiu per a la victòria final (1.16.2). El segon lloc va ser per a Glasny Goal (1.16.9, millor temps absolut dels tres anys, enguany), i el tercer per a Dexter Wamba, amb el mateix temps. Finalment, el Premi per a Importats va estar marcat per la victòria d'Atas Nice Star L i la desqualificació del seu oncle, Atas Ace L, que partia com a favorit, vists els seus darrers resultats.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.