algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
13°

Etoo torna a formar part de la infermeria

El camerunès pateix una estrebada muscular a l'abductor esquerre i avui se sabrà si pot entrenar

65592
Samuel Etoo, en el moment que marcà el penal davant l'Espanyol. | T.M.

Samuel Etoo va signar diumenge un brillant debut a la Lliga que, no obstant això, no tardà a passar-li factura i el retornà a la infermeria. El doctor Joan Pericàs confirmà ahir que avui es faran unes proves al camerunès per determinar si pot sortir a entrenar amb els seus companys. El davanter camerunès va sortir al terreny de joc carregat de motivació i hiperactivitat, creà perill gran part dels 88 minuts que estigué damunt el camp, marcà el penal que ell mateix provocà, entrà a formar part del llibre de rècords vermellencs en convertir-se en el nou «pichichi» de la història del Reial Mallorca a Primera Divisió i rebé l'ovació del públic en ser substituït per Turu Flores a dos minuts del final.

En definitiva, 88 minuts carregats de gran intensitat per part d'un davanter que tornava a vestir la camiseta vermellenca després de cinc mesos d'inactivitat i que no amagava que no podia haver debutat de millor manera. El bon sabor de boca deixat per la seva actuació al damunt del camp, emperò, va desaparèixer en el moment en què Samuel Etoo es ressentia ahir de l'esforç realitzat durant els quasi 90 minuts que estigué jugant a Son Moix. El davanter pateix una estrebada muscular a l'abductor llarg de la cuixa esquerra, fet que li va impedir exercitar-se en plenes condicions durant la suau sessió d'entrenament que Gregorio Manzano havia preparat als jugadors titulars i que podria tornar-lo a allunyar dels terrenys de joc.

La nova lesió de Samuel Etoo va tornar a encendre l'alarma al vestidor mallorquinista, i encar més perquè des del club es reconeix que es desconeix encara si estarà a disposició de Gregorio Manzano per al proper partit contra el Betis, ja que aquesta dada dependrà del resultat de les noves exploracions que se li realitzaran a principis de la propera setmana. Igualment, avui a primera hora del dematí el doctor Pericàs li realitzarà una sèrie de proves i, segons s'informà, és bastant probable que Etoo no surti a entrenar amb els seus companys. Així, el més probable és que, aprofitant l'aturada lliguera pels compromisos internacionals, el camerunès segueixi un pla especific d'entrenaments per tal de no forçar massa la part afectada i provocar una nova lesió. Cal recordar, en aquest sentit, que el davanter ja es lesionà durant la concentració de Kössen.

La importància d'evitar una nova lesió de Samuel Etoo és màxima, en comprovar-se diumenge la necessitat que l'equip té de disposar del camerunès a la línia d'atac. Etoo marcà el segon gol vermellenc, un fet que l'omplí de satisfacció perquè era «el gol que ens assegurava la victòria». Pel que fa a liderar la llista de golejadors del Mallorca de Primera Divisió, per davant del mític Magdaleno i de Luque, Etoo va treure importància a aquest fet i va assegurar que «no duc el compte dels gols que marc, però sí et puc dir que m'alegra molt haver marcat després de tant de temps sense jugar», i avançà que «marcaré molts de gols més».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.